Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ko je i sta je ovaj janovic? odakle se pojavio, o cemu se ovde radi?
harper lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ko je i sta je ovaj janovic? odakle se pojavio, o cemu se ovde radi?Cekaj, ne zajebavaj da nisi cuo za Dzerzija "How Many Times" WHYanovicha?
freakns Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 imao je Janowicz pregrst sansi, ali jbg, nije Murray od juce... no, kao sto ranije rekoh, bice sladje dobiti Murraya u finalu :D
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Cekaj, ne zajebavaj da nisi cuo za Dzerzija "How Many Times" WHYanovicha? nikad u zivotu. sad vidim da nije ni toliko mlad, otkud on ovako daleko na turniru?
harper lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 nikad u zivotu. sad vidim da nije ni toliko mlad, otkud on ovako daleko na turniru?Pitaj Rodzera i Rafu.
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Pitaj Rodzera i Rafu. cekaj, on je pobedio i rodzera? :D citao sam da je rafa ispao zato sto je povredjen ali nisam znao da je odvalio i ovog drugog :D
Garnirung Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 nikad u zivotu. sad vidim da nije ni toliko mlad, otkud on ovako daleko na turniru?Kakva je situacija na Turu, svi ispod 25 su mladi i perspektivni
harper lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 cekaj, on je pobedio i rodzera? :D citao sam da je rafa ispao zato sto je povredjen ali nisam znao da je odvalio i ovog drugog :DJok, on je pobedio Kubota. Igrao je s njim zato sto su Fed i Rafa resili da malo ranije odu na odmor.
Cash Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Smor od tenisa, Nole ce se rutinski prosetati kroz finale.
urkozamanje Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 bole tebe paja... dok se mi nerviramo, ti uzivas u voznji :Dhm.. pa i ne bas. sad gledam, izgleda da sam propustio ozbiljan mec.. pih!
harper lee Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Bogami, ovde bas nije jasno za koga Novakovi navijaci treba da navijaju. Ja navijam za Janovica jer mi je vise muka od ove seljacke publike i voleo bih da ih ne gledam u finalu, ali sto se igre tice ovo sto Janovic igra mi deluje kao prilicno kompikovana stvar za resiti.
Recommended Posts