Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2013 play-by-play

Ros

Recommended Posts

Posted

Ovo je bilo za anale, fantastican mec.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

329

• Arkadija

139

• freakns

124

• harper lee

98

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

novaku je ostalo jos samo jednu stvar da nauci, pa da bude nedodirljiv - da prestane da obraca paznju za koga publika navija. tacno se vidi da mu tu skrece paznju i to je stvarno besmisleno, imajuci u vidu koliko je inace psihicki stabilan.del potro kao i obicno - herojski u poraz :)

Posted

Fala kurcu No2.No, bude li protiv Marija™ igrao marijevsku igru kao večeras, pući će ko zvečka.

Posted

Još ne mogu da verujem kakav meč smo gledaliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Metnu novak trojku protiv hrvata. Epski mec. Delpo je sjajan lik. Tapatalk

Posted
Fala kurcu No2.No, bude li protiv Marija™ igrao marijevsku igru kao večeras, pući će ko zvečka.
mora ponekad i on da se stegne. nije lako odigrati 7 besprekornih meceva u 14 dana.
Posted
novaku je ostalo jos samo jednu stvar da nauci, pa da bude nedodirljiv - da prestane da obraca paznju za koga publika navija. tacno se vidi da mu tu skrece paznju i to je stvarno besmisleno, imajuci u vidu koliko je inace psihicki stabilan.del potro kao i obicno - herojski u poraz :)
+1
Posted

Ovaj meč treba sada još jednom odgledati, hladne glave i uživati. Meč za istoriju, anale , hronike, bajke i mitologiju.

Posted

Posle Noleta, Delpo mi postaje najomiljeniji teniser

Posted
meni uvek bio i ostao :wub:
Posted
Ovaj meč treba sada još jednom odgledati, hladne glave i uživati. Meč za istoriju, anale , hronike, bajke i mitologiju.
Plus milionПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Posted
Meni oduvek bio (pored Nadala)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Posted (edited)

nebitno...

Edited by ikar
Posted

Veliki je sampion Djokovic. Posle onoliko gluposti i pogresnih odluka koje je doneo treba sve to staviti van snage i dobiti mec. I jos je na kraju odlucio da ga dobije udarcem koji mu danas bas nikako nije isao.