July 1, 201311 yr Izgleda da Marej nema mentalni kapacitet ni ove godine, dva-tri gema u kojima protivnik ne griješi i on počinje da se raspada.
July 1, 201311 yr Sad će Južni da se raspadne. 5:2 je najopasniji rezultatПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
July 1, 201311 yr Mrzim ovu publiku skoro koliko i onu iz Pariza. sto? ovi apaludiraju i drugom teniseru kad nesto dobro uradi.
July 1, 201311 yr sto?Useravaju mi se u stereotip koji sam odavno razvio kad je vimbldonska publika u pitanju. Ovo je bio poslednji turnir koji nije licio na Dejvis Kup kad igra domaci igrac ali je izgleda i sa tim zavrseno.
July 1, 201311 yr I to bi bilo to sto se tice ovog meca.Kako je Janovic dobio Melcera? Izadjoh na par sati i ode Jirgen kuci, a ovo mu je bila verovatno poslednja prilika da napravi opasan rezultat.
July 1, 201311 yr Ja bih ukinuo pravilo da lopta sme da se vrati iza stuba mrezeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
July 1, 201311 yr Melcer je jednom nogom u penziji, posle Vimbldona je zakazao operaciju hernije a i žena mu se povukla ove godine tako da je za mene čudo što je i dovde došao.Biće zanimljivo vidjeti kakvu će taktiku Marej spremiti protiv Verdaska, ponoviti ovaj pušeraj od danas bilo bi samoubistvo.