freakns Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ferrer i Dolgopolov igraju solidan mec. nista specijalno, ali definitivno bolje nego Lopez-Haas
Serpentina Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 a upravo završeni rg?- čijim osvajanjem je rafaborg postao jedini teniser sa 8 gs titula na jednom od 4 turniraI to, ali je nešto drugo izgubiti od Nadala na RG i Marija u finalu USO gde je Novak bio branilac titule; ipak bi novak trebao marija da pobeđuje na gsovima. Novak je jednostavno bolji od Marija i to treba da koristi.
freakns Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 I to, ali je nešto drugo izgubiti od Nadala na RG i Marija u finalu USO gde je Novak bio branilac titule; ipak bi novak trebao marija da pobeđuje na gsovima. Novak je jednostavno bolji od Marija i to treba da koristi.ali da bi pobedio Murraya mora da dodje do meca sa Murrayem. namernim gubljenjem u 2. ili 3. kolu tesko da ces doci do Murraya
Arkadija Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Mislim da je Šardi upravo shvatio da nema šta da traži u ovom meču.
freakns Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Mislim da je Šardi upravo shvatio da nema šta da traži u ovom meču.cini mi se da je Chardy to shvatio pre pocetka meca i usao spustenih gaca u isti
renne Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Đovak odlučio da mu se igra tenis danas. 42 poena dobio, 2 izgubio na svoj servis Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
renne Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ala je odigrao Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
freakns Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 drugi mec za redom da nije dozvolio break loptu. nije lose, ma koliko da je igrao protiv polu-rekreativca i lika koji je izasao sa spustenim gacama na teren...od ponedeljka krecu ozbiljni izazovi
Recommended Posts