Jump to content
IGNORED

Mustafa Kemal'in askerleri

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

odoh na spavanja, sa željom da kada sutra pogledam vesti neće biti nikakvog sranja

@beowl, drž' se

Posted

najjace™ bi bilo da prebegne kod asada, tamo moze i brodom

Posted

kako sam provalio on je bio van grada. Na njegovom mestu bih sto je moguce češće mijenjao mijesto gdje se nalazim dok god se ne dokopam neke sigurnije teritorije gdje imam veću podršku.

vojska jos ne može kontrolisati manje puteve i sve gradove.

Za svoje dobro treba da beži iz zemlje. Svaki pokušaj otpora mu je smrtna presuda na mestu

Posted

Javio se gazda i NTVu

Posted

1. U veliku posudu razbiti dva jaja i dodati malo soli

Erdoganova?
Posted

Poenta je u tome da bi ovim pučistima bolje bilo da imaju pečatiranu potvrdu tima najvećih svetskih eksperata za psihologiju mase, da sutra ujutro AKP i CHP neće masovno izaći na ulice. I da u bezbednosnom aparatu nema povećih formacija koje se spremaju da uzvrate.

Evo gledam živ prenos sa neke ulice, male grupe civila psuju žandarmeriju u BOV-ovima i skandiraju demokratiji.

Ovde javljaju da po Istanbulu mladi ljudi mašu vojnicima i razdragano pokazuju V, doduše jeste da se radi samo o grupici

Evo Erdogana opet na telefonu

Posted

TRT isključen?

Beowl, sa koje televizije je ona slika sa Sultanom?

CNN Türk.

Posted

Erdoganova?

I piše da ih treba mešati do 3:00 16.jula 2016...

Posle ih ostaviti da se hlade do 6:00 16.jula 2016...

Posted

Na Rai Uno kazu da je u Nemackoj valjda, ako sam dobro razumeo :unsure:

Posted

Ovde javljaju da po Istanbulu mladi ljudi mašu vojnicima i razdragano pokazuju V, doduše jeste da se radi samo o grupici

Biće i jednih i drugih. Šta može da se desi kad se sretnu, ostavljam tebi na maštu...

Posted

In Izmir: Cars queuing to buy fuel. Here, they don't sell more than 100 liras worth of petrol #Turkey

Cnb-UVKWYAAKEWq.jpg

Posted

Evo Erdogana opet na telefonu

Naravno da su srecni, pa ne uvodi se demokratija puskama svaki dan...

Posted

"Heavy gunfire in Turkish presidential palace"

caveat twitter

Posted

džumhurbaškan daje izjavu pred kamerama, ali ne znam gdje

• Create New...