Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

loženje pred žreb, dobro smo prošli, razočarenje igrom, "eh da smo doveli još samo jednog krštenog igrača", ispadanje, kukanje na lopove, neću više da pratim nikada, zabole me za sve njih, titula, loženje pred žreb...

Posted

red je da nas pojaca konacno 1 Katlego Mphela

Posted
loženje pred žreb, dobro smo prošli, razočarenje igrom, "eh da smo doveli još samo jednog krštenog igrača", ispadanje, kukanje na lopove, neću više da pratim nikada, zabole me za sve njih, titula, loženje pred žreb...
pa sta ima veze? bas nam je super tako. :D
Posted

evo i ja da se zapljunem na novom topiću. nek nam je sa srećom, valja i nas da pogleda jedne sezone vreme je.makar da se besparica drži dalje od đure dok je predsednik :)))

Posted
red je da nas pojaca konacno 1 Katlego Mphela
teško sada kada je nogiran Čika Crni
Posted

Da se i ja upisem. Naravno, nisam optimista.

Posted
pa sta ima veze? bas nam je super tako. :D
+1Samo fali deo ekstra lozenja kada napenalimo Tri pene ili neke slicne Riljane u drugom kolu kvalifikacija.
Posted

ma samo nek izvuku dudelanz ili vec nekog ovde u mom kraju :)

Posted

Simonu vise nije do fudbala. Posvetio se ozbiljno vjeri i crkvi. Sad je Simeon Vukcevic...

Posted

Krenulo je prošle sezone sa ovom utakmicom:

..i igrali su tada: PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov, Tomić (od 76. Zabija), Lovre (od 39. S. Ilić), S. Marković, Babović (kapiten), L. Marković (od 57. Ninković), Šćepović. Trener: Vladimir Vermezović.mnogo igrača (i trener) se promenilo u međuvremenu do utakmice u smederevu.
Posted (edited)
481796_433505140080883_341967897_n.jpgTolemraz pozdravlja malobrojnu muslimansko ustašku Grobariju koja se skupila kraj džamije da u tuđinskom i zvezdaškom Beogradu proslavi 25-tu titulu. Edited by MiddleClass
Posted

:D Irvasi ftw

Posted

fale Vokri i Sadriju da ...... Borusiju

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...