Jump to content

FK Partizan 2013/14

Featured Replies

:lala: da se zapljunem

loženje pred žreb, dobro smo prošli, razočarenje igrom, "eh da smo doveli još samo jednog krštenog igrača", ispadanje, kukanje na lopove, neću više da pratim nikada, zabole me za sve njih, titula, loženje pred žreb...

red je da nas pojaca konacno 1 Katlego Mphela

loženje pred žreb, dobro smo prošli, razočarenje igrom, "eh da smo doveli još samo jednog krštenog igrača", ispadanje, kukanje na lopove, neću više da pratim nikada, zabole me za sve njih, titula, loženje pred žreb...
pa sta ima veze? bas nam je super tako. :D

evo i ja da se zapljunem na novom topiću. nek nam je sa srećom, valja i nas da pogleda jedne sezone vreme je.makar da se besparica drži dalje od đure dok je predsednik :)))

red je da nas pojaca konacno 1 Katlego Mphela
teško sada kada je nogiran Čika Crni

Da se i ja upisem. Naravno, nisam optimista.

pa sta ima veze? bas nam je super tako. :D
+1Samo fali deo ekstra lozenja kada napenalimo Tri pene ili neke slicne Riljane u drugom kolu kvalifikacija.

ma samo nek izvuku dudelanz ili vec nekog ovde u mom kraju :)

Simonu vise nije do fudbala. Posvetio se ozbiljno vjeri i crkvi. Sad je Simeon Vukcevic...

Krenulo je prošle sezone sa ovom utakmicom:

..i igrali su tada: PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov, Tomić (od 76. Zabija), Lovre (od 39. S. Ilić), S. Marković, Babović (kapiten), L. Marković (od 57. Ninković), Šćepović. Trener: Vladimir Vermezović.mnogo igrača (i trener) se promenilo u međuvremenu do utakmice u smederevu.
481796_433505140080883_341967897_n.jpgTolemraz pozdravlja malobrojnu muslimansko ustašku Grobariju koja se skupila kraj džamije da u tuđinskom i zvezdaškom Beogradu proslavi 25-tu titulu.

Edited by MiddleClass

:D Irvasi ftw

fale Vokri i Sadriju da ...... Borusiju

Guest
This topic is now closed to further replies.