Pantelija jr Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Mozda bih nesto i napisao, ali trenutno sam, kad je tenis u pitanju, u fazonu komandira Lu Donelija... hranim ribice, opustam se posmatrajuci kako plivaju po akvarijumu...
freakns Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 pffffffffffin Ferrer we trust! moze i njega jednom da usere :D
Mil@n Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 pffffffffffin Ferrer we trust! moze i njega jednom da usere :DKako bih voleo da opere Nadala u eventualnom finalu. Slavio bih kao da mi je prvi komšija postao prvak sveta u... Nečemu.
freakns Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ferrer :Hail:ako postoji igrac koji je ovo zasluzio, to je on. iz sveg srca cu navijati za nejga u finalu :)
aram Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Pa jedno osamstopesto puta mi je Ferer simpaticniji od Conge svakako. Ali nece mi biti krivo ni da Nadal uzne RG opet.
Serpentina Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Nisam gledala F-C ali kontam da se Conga najeo i da je bio spor :lol:Ne verujem u Ferera ali nedavno ga je načeo dobro, ko zna možda izrešeta Nadala u finalu.
duda Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ali nece mi biti krivo ni da Nadal uzne RG opet.meni vala oćevamos ferer ... kolikogod to zvučalo smešno :D
Arkadija Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jbt, koji je smrad ovaj Vilander. Mislim da se jedva suzdržavao da se ne smeje grohotom dok je prepričavao kako se Novak upecao na mrežu. Čak je spomenuo kako se to njemu nije desilo nikada od kada je napunio 16 godina. Nisam imala snage da gledam dalje.
freakns Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jbt, koji je smrad ovaj Vilander. Mislim da se jedva suzdržavao da se ne smeje grohotom dok je prepričavao kako se Novak upecao na mrežu. Čak je spomenuo kako se to njemu nije desilo nikada od kada je napunio 16 godina. Nisam imala snage da gledam dalje.Wilander jeste smradina, ali i treba da mu se smeje za to.
Recommended Posts