Filipenko Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 (edited) Него, је ли ико досад прокоментарисао главног спонзора серије?A to je? Edited December 6, 2013 by Filipenko
steins Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 ja vam zavidim na količini nerava koje imate da trošite na ovu seriju.pokušao sam da odgledam - pazario koka kolu, uspavao klince, postavio fotelju, pogasio svetla - sve u fulu - čim je došla ona scena sa budjenjem kralja, dobio jak osećaj mučnine i brže bolje promenio kanal. Čak sam se jedno 5 minuta bavio skarednim maštanjem o Olji Bećković da potisnem nelagodu koju mi je ovo sranje izazvalo. :isuse:iskreno, Selo gori a baba se češlja mi je bila suvo zlato u odnosu na ovo - čak sam par epizoda na početku, pre onih Radašinovih instant filozofija, odgledao u celini - ovo ne mogu nikako da svarim, bez obzira što sam veliki četnički fan.
dillinger Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Pa ne bi ni mi ustaše kumunjare imali živaca da je u pitanju kvalitetno štivo. A ovako - uživancija.
Otto Katz Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) Joj, šta li će biti večeras s NJKV, hoće li nazebsti? Bojim se da će večeras nazebsti, 2 ga vuku, a 3ojica tuku da uđe u zrakoplov, on se nejak drži zubima i noktima rodne grude i tu ga oznojenog konačno stiže propuh. Posljednja sudbonosna scena, NJKV kiše, ona ranjena orlušina od sluge krši ruke s šinjelom koji ne uspijeva prebaciti preko nježnih pleća. Zbogom NJKV, ima ko da gine. Edited December 8, 2013 by king louie
Turnbull Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Sećaš li se, draga, kraljevića PetraStigla ga prehlada, znojavog, od vjetra
hattori Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 njkv, sada spava. molimo za mir i tisinu do pocetka nove epizode.
Singer Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ja cu seriju da gledam dok god bude aktivna ova tema u toku njenog emitovanja. Nema opustenije zabave za nedelju vece! :)
Töölönlahti Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Blasfemija je ne gledati ovo na HD kanalu... Aw, divne kjutaste mangulice! ^_^
renne Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Haha, odmah prva scena hail, krava čipovana, ima broj na uvetu
Hamlet Strašni Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Blasfemija je ne gledati ovo na HD kanalu... Aw, divne kjutaste mangulice! ^_^Mama juče kupila hd ready tv
Recommended Posts