November 10, 201311 yr Koje su to fabrike radile nedeljom ujtru?Onaj rece da sutra udaje cerku..zar ne postoji obicaj da se na Uskrs svadbe ne odrzavaju ?
November 10, 201311 yr I kraj... Jebatga, osim prekrajanja istorije, ništa vredno pomena... Razočaran sam...
November 10, 201311 yr Mislim da neću imati snače da nastavim gledanje ove gnusobe.Spram ovoga, serija koja se bavi onima koje Radašin ne voli, " Odlazak Ratnika-Povratak Maršala" je ultra moderno remek-delo
November 10, 201311 yr Onaj rece da sutra udaje cerku..zar ne postoji obicaj da se na Uskrs svadbe ne odrzavaju ?Tačno, ja i zaboravio za uskrs... Kobni, nije im trebalo 15 minuta, nego 5 minuta za scenario...
November 10, 201311 yr Kakav je ovo diletantizam braćo i sestre™. Ko je pisao scenario?Pa Rados :DCak i kada bi sve ovo bilo tacno - gluma i sporost radnje ubijaju svaku zelju da se nastavi sa gledanjem
November 10, 201311 yr ja sam fasciniran kolicinom laznih brkova, a brade tek treba da stupe na scenu.
November 10, 201311 yr Kakav je ovo diletantizam braćo i sestre. Ko je pisao scenario?Scenario i rezija Rados Bajic
November 10, 201311 yr Tačno, ja i zaboravio za uskrs... Kobni, nije im trebalo 15 minuta, nego 5 minuta za scenario... 6. aprila nije bio Uskrs vec Cveti. Uskrs je bio 44. godine.
November 10, 201311 yr Što ste takvi hejteri, pa ljudi samo grade suspens, čekaju da nas uhvati neizvesnost oko toga ko je pobedio, da li je mladi kralj preživeo bez papuča, šta će biti sa štiglićem...