Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted
kakva bi tek herojcina i domoljub bio da je radio za ruse!
Već vidim osnovne škole i vrtiće 'Bora Mirković', fabriku tekstila 'BoraM' u vlasništvu samoupravljača i Borino sokače u rodnom gradu.
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ma opušteno. sada barem nemaš razloga za strah.

Posted
edit: pocetak cvp diskusije (sto ne zelim)
Haha, edit u zaustavnom vremenu. A taman zaustio da kažem da kvislinga bez Borinog doprinosa možda ne bi ni bilo, videti pod: Švedska. A posle shvatim da mi ionako nismo Šveđani; naprotiv: svi Srbi su pomalo Bora...tako da ja jednostavno nisam u pravu. Bora je samo prvi stigao do kinte.
Posted

Band of Brothers? Pacific?

Posted
Имаш доста других људи који су тада радили за којекакве стране службе - али су знали да раде за добробит земље.
kojih?
Posted
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/418866/Ristovski-o-prvoj-epizodi-Ravne-gore-Zlonamerni-ce-biti-razocarani
U prvoj epizodi “Napad” videćemo šta se dešavalo 5. aprila uveče i 6. aprila ujutru 1941. godine uoči bombardovanja Beograda; o čemu se raspravljalo u Generalštabu, šta se dešavalo na Dvoru, u Skadarliji i fabrici u Rakovici, ali i u selu Planinica na obroncima Ravne gore gde živi porodica Taralić, kroz čiju ćemo sudbinu sagledati strašni bratoubilački rat...
Ju, ju, ju, ju, juuuuu.... :o
- Kada odgledaju seriju, zlonamerni će biti razočarani! - smatra Lazar Ristovski.Na čelu tog naroda bio je general Draža Mihailović. On se pojavljuje u četvrtoj epizodi, a igra ga Nebojša Glogovac.
Na čelu zlonamernog naroda? :whistle:
- Josipa Broza smo dobro upoznali kroz milione slika, video-snimaka, podataka..., samo još ne znamo ko je on, da li je on taj iz Kumrovca; dok o Draži tačno znamo i ko je i odakle je, ali ne znamo gde je sahranjen - objašnjava Glogovac.
Hvala Blicu što nas podseća koliki je retard Glogovac. :cool:
Posted

iz svih izjava izbija ta neutralnost i istinoljublje koju serija promoviše. još kada se na ove istine™ nakače tabloidi, eto nama ČvsP na sve strane

Posted

Znači večeras je? jedva čekan! Nikad mi neće dosadit riinektmenti hrvacke izdaje! :jerry:

Posted
Znači večeras je? jedva čekan! Nikad mi neće dosadit riinektmenti hrvacke izdaje! :jerry:
Gospodju sam zamolio da gibanica veceras bude specijalno masna, a rakiju sam vec sipao!