Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Tita cemo videti u poslednjoj minuti kada znacajno bude sisao iz voza.Ovo sve do sad je bildovanje hypa!!!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tito je izasao iz oblaka dima i pare, u bijelom odijelu. Kao oslobodilac. Ili kao andjeo, ali to je svetogrdje za komuniste :D

Posted

Tito se razumeo u salonski namestaj. Dal je od punog drveta itd. Sad ce popravi bravu!

Posted

Ništa, braćo, preživesmo, to je najvažnije.

Posted

Kako reče, koji mu alat treba? Šrafo-ciger?

Posted

Čovek majstorSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted

Kako loše glumi ova Radoševa Zlata Petković™, jad i čemer.Ovi dijelovi sa Titom su dobri skoro kao oni sa njkv. Radoš je baš odlično ovo odradio, Volga, kolega bravar, bahaćenje sa cigarama u ratna vremena, popravljanje vrata shrafcigerom :lolol: Drug Stari, Valter... ma odlično

Posted (edited)

Praštajte braćo, bio sam na romantičnoj večeri u dvoje sa ljepšom polovicom!Dajte jućub, dajte nešto!

Edited by Syme
Posted

Dobro vece svima.Po prvi put u zivotu morao sam da se registrujem i da napisem nesto na forumu,da izbacim iz sebe sve frustracije koje su mi se skupile zadnjih nekoliko nedelja,gledajuci ovu strahotu od serije.Ovo je zaista dno dna.Ova serija je zaista uvreda za inteliigenciju normalno obrazovanog coveka.Iz nedelje u nedelju pokusavam da ubedim sebe da ipak treba da pogledam ove strasne epizode,i svaki put zavrsim iznerviran ovde na forumu,citajuci vase komentare(sa kojima se naravno slazem). O Radosu Bajicu ne mogu ni da komentarisem.O coveku koji uspe da nazove seriju SELO GORI A BABA SE CESLJA !!! ne treba suvisno trositi reci.Sina DRAGAAANA kad vidim, do srede imam proliv.Dijalozi su kriminalni.Scene sa Drazom(nisam ni cetnik ni komunista) su uvreda za inteligenciju.U prvim epizodama sam mogao da dozivim nervni slom,gledajuci naseg mladog kralja i njegovog slugu,kao i dijaloge Lazara Ristovskog i kompanije.Sad sam se vec navikao,cim mi skoci pritisak,prebacim program.Ipak stvar koja me najvise izludjuje,to je dinamika serije.Pa to je za samoubistvo.Kolektivno!Sve sto sam napisao vecina vas je vec odavno napisala,ali jednostavno sam morao da napisem nesto i ja,a ne samo da citam vase komentare.Zavrsi se i ova epizoda.ZIVELI!

Posted

Šta reći. Tito izlazi iz pare kao kakav Sauron koji stupa među Srbalj. "Nemci su narod Marksa i Getea, oni poštuju Ženevsku konvenciju". "Putem su ustaše divljale...podnošljivo". Ali, jedva čekam novu turu nerviranja Miloslava Samardžića :lol: On će da popizdi zbog ove epizode. Komunisti zgodniji, Tito 100x bolji od suparnika itd. itd.

Posted
Praštajte braćo, bio sam na romantičnoj večeri u dvoje sa ljepšom polovicom!
Da mi prvo završimo rat (reče Krcun Drugu Starom godine '41), pa ćemo onda misliti o devojkama -_-
Posted

Da li je moguce da niko nije registrovao diskretno probanje mekote kreveta koje je rutinski obavio drug Stari?

Posted

Друг Стари покидао :Hail::s_p:

Posted

Kako sam :frust: mogao :frust: ovo :frust: da propustim :frust:.Prokleta je romantika i zlato što sja!