Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Vukadin je sad "batica" za Žarka, to kao onaj prevod "dude" iz Simpsonovih?SKOJ ti je važniji od mene?! :lol::Hail:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Komunista nanjušio očenaš i slavski kolač, sad će da im napravi neku opačiju!nazgul-cropped.png

Posted

Boga mi uc'telju se nije dopalo to sto je video... bice da im je vaznija slava no revolucija. Bice da je Rados nasao trecu brzinu u ovoj epizodi! :o

Posted

Već su prestali da se brijuSent from my GT-I9100 using Tapatalk

Posted

Ubio ga Laki k'o zeca!!!HahahahahahahahahahahahahahahaUnreal!!!

Posted

Je li vidio ko pristavi li ga komita il pogibe uludo?

Posted (edited)

Da ga je pristavio, ja mislim da bi čestiti Milisav i sestru pogubio. Tako bi tragedija bila antičkija™.Ali malo me razočarao Đerila ovim odgođenim metodom razrešenja konflikta. Ned Stark bi to rešavao na licu mesta...

Edited by Weenie Pooh
Posted

Pristavi ga.Dobro je da se epizoda zove "Tito". Pretpostavljam da će u epizodi "Straže Ravne Gore" 90% vremena biti posvećeno partizanima.P.S. jel ovaj Milisav što trči kao neko goveče bacakajući noge postrance Radošev sin, ili...?

Posted

Razdor među braćom, udario Srbin na Srbina, kakva istorijska lekcija!

Posted
Srpski seljak je uvek imao savrseno bele i ciste kosulje koje danas ne postize ni arijel na 30 stepeni.
Nikakvo čudo, vidiš da pralje rade i na crveno slovo.Je li ovo ispada da su prvi četnički kuršumi u seriji ispaljeni u bratska prsa? Špancu se osporavaju prvi ustanički meci jer je pobio braću džandare, opet mi se iz sjećanja vraćaju neki Vukovi stavovi oko toga.
Posted

Jest baš to je porukaSent from my GT-I9100 using Tapatalk

Posted

"Gospodine Aćimoviću depeša pod naznakom hitno... Milisavu silovali sestru!"