December 29, 201311 yr Vukadin je sad "batica" za Žarka, to kao onaj prevod "dude" iz Simpsonovih?SKOJ ti je važniji od mene?!
December 29, 201311 yr Boga mi uc'telju se nije dopalo to sto je video... bice da im je vaznija slava no revolucija. Bice da je Rados nasao trecu brzinu u ovoj epizodi! :o
December 29, 201311 yr Da ga je pristavio, ja mislim da bi čestiti Milisav i sestru pogubio. Tako bi tragedija bila antičkija™.Ali malo me razočarao Đerila ovim odgođenim metodom razrešenja konflikta. Ned Stark bi to rešavao na licu mesta... Edited December 29, 201311 yr by Weenie Pooh
December 29, 201311 yr Author Pristavi ga.Dobro je da se epizoda zove "Tito". Pretpostavljam da će u epizodi "Straže Ravne Gore" 90% vremena biti posvećeno partizanima.P.S. jel ovaj Milisav što trči kao neko goveče bacakajući noge postrance Radošev sin, ili...?
December 29, 201311 yr Srpski seljak je uvek imao savrseno bele i ciste kosulje koje danas ne postize ni arijel na 30 stepeni.Nikakvo čudo, vidiš da pralje rade i na crveno slovo.Je li ovo ispada da su prvi četnički kuršumi u seriji ispaljeni u bratska prsa? Špancu se osporavaju prvi ustanički meci jer je pobio braću džandare, opet mi se iz sjećanja vraćaju neki Vukovi stavovi oko toga.