Jump to content
IGNORED

Ravna Gora - TV serija

Filipenko

Recommended Posts

Posted

Vracam se iz izvidnice. Po svemu uocenom nece biti kasnjenja u vecerasnjem emitovanju!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

275

• Singer

160

• Filipenko

123

• Otto Katz

123

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Inače, moram da priznam da jedva čekam epizodu kada Draža ostavlja Aleksandra, sina Živojina Mišića da mu brani odstupnicu nakon čega ga Nemci opkoljavaju, zarobljavaju i streljaju. Mogu misliti šta bi bilo kada bi se ispostavilo da je Broz žrtvovao nekog potomka slavnog Srbina da mu štiti odstupnicu da bi izvukao svoje dupe, npr. nekog drugog Živojinovog sina, Vojislava, koji je bio partizan.Mada, ovim tempom, to neće pre 23. epizode, a do tada se ništa neće ni snimati...

Posted
Vracam se iz izvidnice. Po svemu uocenom nece biti kasnjenja u vecerasnjem emitovanju!
A voz?! Vozi kojim dolazi ON?!
Posted

Srećan sam da te vidim, brate Singeru. Očekujem i brata Symeta i brata Pograničnog da iskoče iz busije u pravi čas. Idemo, braćo, do konačne pobede!

Posted

Takodje imam da prijavim da rts 2 emituje dokumentarac po Hejstingovoj knjizi Apokalipsa: world at war u ovom momentu.

Posted
A voz?! Vozi kojim dolazi ON?!
Miruj brate. Pruga je prohodna i dobro cuvana. Cini se da nista ne moze omesti njegov dolazak! !
Posted
Srećan sam da te vidim, brate Singeru. Očekujem i brata Symeta i brata Pograničnog da iskoče iz busije u pravi čas. Idemo, braćo, do konačne pobede!
Jedino gore od ove seruje je izdaja brate! To se ne sme dopustiti! Idemo braco, junaci!!!
Posted

Brat pogranični prisutan, hrabro, samo hrabro junačine.

Posted

Okupator hoće da ukine veru u boga i krsnu slavu? :o Say it ain't so! Majku im jebem unijatsku...

Posted

Srpski seljak je uvek imao savrseno bele i ciste kosulje koje danas ne postize ni arijel na 30 stepeni.

Posted

Najzad odgovor na pitanje ko puca na Đurđevdan! Pet minuta traje dilema... pucaju komunisti, naravno, ko bi drugi. Živadin iskvario devojče...