Weenie Pooh Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Zar ih ima više od onog jednog Johnny Rotten Appleseeda?
Блок_64 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 ''Maro, Marice, slatka devojčice.''Četnik pedofil. Je l to onaj koljač?.Не разумем чему ова сцена са тим четником педофилом и шта је Радош хтео да нам каже.Мада је мени највећи утисак ове епизоде када су им направили заседу а немци их сјебали па отишли у другом правцу. Изгледа да је село планиница имало добру путну инрфаструктуру.
Filipenko Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 I otkud ovo da se draža samo u Ruse nada? Je li istina da je ovakav njegov stav bio u to vrijeme?Tako je pričao na sudjenju koje se danas pokušava poništiti. Kao, uzdao se u Ruse koji su veliki narod i izveli revoluciju sa kojom se on nije slagao iako nije nemoguće da na kraju njihova, oktobarska revolucija bude produžetak francuske revolucije...Taralića strina što priča ijekavski je ista Jovanka Budisavljević Broz...Btw primetite da Žarko komunjarko ukrao Mein Kampf iz jevrejske kuće
Cane Vukic Prebranac Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 strina prica ijekavski (mada atavisticke ijekavice po valjevskim selima ima i dan danas, niko ne govori bijela kafa…) u ekavskom kraju, jedino ako ona nije bosanka; Мислим да је једном рекла "нијесам" или "нијеси", па ће бити да је стрина Дукљанка.
Turnbull Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 (edited) Zar ih ima više od onog jednog Johnny Rotten Appleseeda?Nema, ali on je hiperproduktivan. Edited December 22, 2013 by Syme
Turnbull Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Не разумем чему ова сцена са тим четником педофилом и шта је Радош хтео да нам каже.Мада је мени највећи утисак ове епизоде када су им направили заседу а немци их сјебали па отишли у другом правцу. Изгледа да је село планиница имало добру путну инрфаструктуру. :lolol:Ja sam to ipak malo drugačije razumeo - Radoš nam poručuje da su mlade komunjare jake samo na rečima, a da zapravo oklevaju da se stvarno sukobe sa Nemcima.
Блок_64 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 :lolol:Ja sam to ipak malo drugačije razumeo - Radoš nam poručuje da su mlade komunjare jake samo na rečima, a da zapravo oklevaju da se stvarno sukobe sa Nemcima.И ја сам тако схватио,чим су им они правили заседу на месту где они сигурно неће проћи.
Filipenko Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 (edited) Draža brine i za Pećančeve cehove :lol:I otkud ovo da se draža samo u Ruse nada? Je li istina da je ovakav njegov stav bio u to vrijeme?Nađoh i audio. Ovaj deo počinje negde na oko 2:00. Ali na tu temu govori iseckano, malo ode skroz na drugu temu, pa provuče ovo ili ono, recimo na 5. minutu priča o tome kako je uveren da se tekovine ruske revolucije usvajaju po celome svetu.http://www.youtube.com/watch?v=19LDQ0z8bIIP.S. obratiti pažnju koliko se Dražin glas i izgovor uopšte razlikuju od Glogovčevog. Bukvalno skroz na suprotnoj strani skale.edit: aj kad sam već tu, evo vam i ovo...http://www.youtube.com/watch?v=EaqzLO2Cz6Q Edited December 22, 2013 by Filipenko
Filipenko Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 A evo i "zašto je moj deda Kalabić bio državni neprijatelj ako je pomogao da se uhvati Draža" kuknjave potomaka...http://www.youtube.com/watch?v=26VIPpSndTM
Razzmatazz Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Mogao bih satima gledati idilične scene autentičnog srpskog sela, gde se svi silno vole, međusobno uvažavaju i poštuju. Uz, naravno, pratnju ovog Pogorelića na akustičnoj gitari, koja toliko upotpunjuje atmosferu. Proklet bio Švaba što posla kamion po sve što umeju da voze bicikl!
ToniAdams Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 samo mi recite jel bio opet onaj sa makazama?bez njega ne gledam.i jel bilo nase velicanstvo?
Razzmatazz Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Iz Blica: Svi zločini u poslednjem ratu počinjeni su po instrukcijama i po pameti one sile koja je pobedila Dražu Mihailovića 1945. godine. Komunistički zločini ponovljeni su devedesetih godina. Zašto ne bi pravili masovne grobnice ‘92, kada su za masovne grobnice‘44. primali odlikovanja i proglašavani za narodne heroje?! Kada se zločin jednom isplati, onda se on ponavlja sa ciljem da isto bude nagrađen.Eto svemu je kriv parental stress syndrome.
Singer Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Kako niko da se pojavi i javno prozove Bajica kao jednog ozbiljnog nemaca pojma?Prvo niko ne objavljuje vest da se ozenio PPV a sad niko ne sme Bajicu da kaze da je diletant... odosmo u tri lepe
beatakeshi Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Kako niko da se pojavi i javno prozove Bajica kao jednog ozbiljnog nemaca pojma?Prvo niko ne objavljuje vest da se ozenio PPV a sad niko ne sme Bajicu da kaze da je diletant... odosmo u tri lepe Zašto misliš da je diletant?
Recommended Posts