El Guapo Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Ovako nešto? https://blog.mountainroseherbs.com/mushroom-double-extractionIli ipak bolje kupovno, ako nađem? Послато са Le X820 помоћу Тапатока
ivy Posted June 7, 2020 Author Posted June 7, 2020 pa jel ti znas koliko je to tesko naci?!? salim se..nisam ga nasla nego naisli na neke tartufare sa kojima smo pricali pa su nam dali po jedan inace smo sreli 20 tartufara u toj sumi danas
Jumanji Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 More znam, ali mozda imas neko svinjce za kucno ljubimce vec dresirano Bas lepo izgleda. Sta ces da spremas? [emoji41] Nesto simply?
ivy Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 nemam pojma sta cu sa njim..nisam jos smislila inace za trazenje tartufa se koriste psi rase Lagoto romanjolo
Ajant23 Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Ako ih poneseš sa sobom, ima sigurno. Inače, ne znam...
ivy Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 26 minutes ago, Filozof manijak said: Jel ima vrganja na F. Gori? trenutno jako slabo..bas je kilava sezona a inace ih,kad je dobra godina,bude u izobilju
Ras Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 1 hour ago, ivy said: nemam pojma sta cu sa njim..nisam jos smislila Vrati ga u prirodu.
banatjanin Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 2 hours ago, ivy said: nemam pojma sta cu sa njim..nisam jos smislila Što jednostavnije, dobra pasta, maslinovo ulje, so i tartuf Ili, omlet na puteru ili poširano jaje i narendaš odozgo
Jumanji Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 nemam pojma sta cu sa njim..nisam jos smislila inace za trazenje tartufa se koriste psi rase Lagoto romanjoloA izes ga, Lagoto romanjolo mi se nije rimovao onako zgodno.
ivy Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 30 minutes ago, banatjanin said: Što jednostavnije Ili, omlet na puteru ili poširano jaje i narendaš odozgo da,ovako sam nesto i mislila... ev. neku piletinu u nekom jednostavnom sosu sa njim e jel znas mozda ti recept za ulje od tartufa? mislim na razmeru..koliko tartufa na koliko ulja mislila sam da napravim malo da ga imam duze
aram Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 50 minutes ago, ivy said: e jel znas mozda ti recept za ulje od tartufa? mislim na razmeru..koliko tartufa na koliko ulja mislila sam da napravim malo da ga imam duze nemoj, ne isplati se, treba ti ceo ovaj tartuf za pola litra ulja, a pri tome moraš da potrošiš to za maksimum dve nedelje. nešto duže traje jedino ako prvo izrendaš tartuf na listiće, pa ga osušiš, ali ni to nije nešto predugo. imaš i varijantu da ga staviš u teglu sa pirinčem, pa u frižider, tako će sam pirinač da povuče ukus tartufa, super za rižoto, ali se tartuf osuši pa izgubi na kvakitetu, to se ne radi sa boljim tartufima... ako baš želiš da sačuvaš nešto, napravi salsu, pa ona može u zamrzivač i nekoliko meseci. 25ml maslinovog ulja na 10 grama tartufa naseckanog na taaaanke listiće, malo soli i opciono malo belog bibera. fino promešaš, ostaviš sat vremena na sobnoj temperaturi da se lepo prožmetm pa u zamrzivač.
Recommended Posts