August 17, 20168 yr Author Riba bre ne monstrumi. Elem škrapinu sam joj spremao a ovo ne znam da li ima te koje je svežine. OCD
August 17, 20168 yr Author Beskoristan si. Detetu grdobinu da kupim... Šta je sledeće zonbija mesto mede?
August 28, 20168 yr Imam krompir, dajte neko jelo lako za spremanje u rerni. Sent from my Le X620 using Tapatalk
August 28, 20168 yr Author Očistiš isečeš na 1/4 obariš na 15 min onda preliješ muljem so biber vlašac origano i šta već voliš. Ubaciš u rernu na npr 180-190 C. Ako imaš možeš ubaciti i deblje kriške slanine, kobaje...
August 28, 20168 yr Krompir se iseče na pola, posoli, stavi u pleh da ravni deo bude na gore, odozgo se zabode čačkalica, na čačkalicu se zakači šnita slaninice, sva mast koja se otopi sa slanine padne na krompir.
August 28, 20168 yr Hvala dobri ljudi u medjuvremenu dosao tast i doneo punu serpu punjenih paprika :0.6:
September 3, 20168 yr Author Danas u planu kineska mešavina pojačana zelenom ljutom i čili paprikom pa u testeninu. Možda dodam i crveni pasulj iz konzerve. Slobodno prepisujte. -_-