wall Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Nisu loše tople. Ali bruka kako izgledaju, nema dve da su iste. :D
wall Posted May 2, 2016 Author Posted May 2, 2016 Skuvao pažgete a na drugoj strani spržio papriku, m.luk, mrkvu, pečurke, crveni pasulj iz konzerve. Ono gej sečenje žilijen jel. Onda sve pomešao stavio malo grožđanog ulja, vlašac i zeleni biber. Računam da pasulj ne ide po papirima ali ukusno.
wall Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 A sada jagode i crna čokolada. Ja sam bog poslastičarstva.
wall Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Nije ovako ispalo na intermeku. Ali jedu. ^_^ E da zasuo šećerom u prahu, da maskiram.
wall Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Sve u rernu mladi krompirići, slanina na deblje, crveni luk.
wall Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Lagano propržio c.luk pa bacio pileća prsa pa umućena 4-5 jaja pa vlašac pa sve u spec crni leba iz mahija i dodao fetu. Najvolem kada nema ništa za ručak pa mogu da budem maštovit. ^_^
wall Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 E ajde pomagajte. Obećao sam smrsljivici da je vodim na ribu... Koju? Jbg pastrmke nemaju :D Vidim ima orada, brancin... Ono da nije baš izrazito riblja i s manje kostiju?
Lancia Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Skarpina (sfyrída) ili grdobina (peskandrítsa) su zakon.
Recommended Posts