February 20, 20169 yr sta bre ne smes, da ostavis van rerne 15 minuta pokriveno folijom? nista ne razumem, al nema veze :)
February 20, 20169 yr Šta da radim sa skušom? Mora da ide u rernu i bez vina... negde sam ostavio onaj jednostavan a dobar recepat za skusu na persijski nacin
February 20, 20169 yr Author A jebatga ja je već rknuo pa šta bude. Inače, neočišćena... Pa kako je zamrznu tako đubrad...
February 20, 20169 yr negde sam ostavio onaj jednostavan a dobar recepat za skusu na persijski nacin upravo :) Evo jedan za skuse,trazi malo vise truda ali je bozanstven.Ovako se spremaju u Iranu Ociscenje skuse se pune nadevom i nakon punjenja se pazljivo zatvore cackalicama ili zasiju koncem.Peku se u rerni bez okretnja na m. ulju.Nadev se pravi od sitno seckanog crnog luka,seckanih oraha,suvog grozdja,seckanih listova sveze nane i persuna.Nadev pre punjenja malo zaciniti mlevenim biberom i posoliti.Sve sastojke nadeva dobro izmesati i puniti utrobu ribe. isprobo sam jednom, pod folijom 20 min na 220, pa jos 5-6 minuta bez, veri gud indid. ima negde i da si ostavio tacne mere koliko cega treba, al me mrzi da trazim :D
February 20, 20169 yr skusha je mrak riba :d chekaj bate, a ti ne jedesh shta si kuvao? Edited February 20, 20169 yr by gospa buba
February 20, 20169 yr bordžija nije tako naivan šalim se, šalim se.... Edited February 20, 20169 yr by beta kentauri