renne Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Moj omiljeni. Ja ga zovem brzi kolačПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
duda Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) pa koliki je to kolac kad ide 3 kasike od svega? ne 3 kašike od svega, nego na 1 jaje po 3 kašike od svega sad zavisi koliki ti je pleh i uopšte koliki kolač hoćešrecept je znači rastegljiv Edited April 25, 2013 by duda
duda Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) šta je sa ovim forumom, kakve su sad ovo budalaštinetj.ne mogu da editujem, a ni da postujem osim iz full editorao jbt Edited April 25, 2013 by duda
Indy Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jel ima nesto jednostavno (slano) za pravljenje, a da je sito da se jede, da u sebi ima neko meso (govedinu npr, to imam), krompir. Moze i paradajz, cluk, bluk. Da ne treba rerna (ne radi trenutno), da nema previse seckanja, i da nema egzoticne sastojke (kao recimo nesto sto ima samo na pijacama na Balkanu...)Moze predlog, a moze i link ako je nesto vec bilo...
Amelija Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 jel meso mleveno?btw podstaknuta aramovom ljubavlju prema pomorandžama u obliku salate, ubacih sad za vikend u jednu eksperimentalnu mešanu salatu (zelena + paradajz + peršun + kukuruz + šargarepa) i polovine režnjeva pomorandžei dobro je ispalo, a i okolni narod je bio prilično oduševljen :)
Amelija Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 pa pomislila sam na rezance sa mesom i sosom od paradajza i luka, btw ako imaš i sos od paradajza bilo bi savršeno
Indy Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 OK je to, zvuci savrseno... Jedino sto se inace udavih od paste, tako da bih to preskocio barem jednom. :DMislio sam nesto onako domacinski...sta treba za govedji paprikas? Ili tako nesto... Lupam, nemam pojma, ne mogu vise spagete i jaja, pomagajte.
Amelija Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 eh, pa može se tu igrati svakojakonpr prvo iseckaš crni luk i pržucneš na ulju, pa onda ubaciš seckano meso i propržišpa onda ubaciš paradajz i krompir i malo vode i dinstaš dok krompir ne bude gotovpa na kraju dodaš beli luki eto :)
Indy Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Nemoj da pricas? Pa to uopste ne zvuci tesko, sutra cu da probam odma.
Čutura Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 eh, pa može se tu igrati svakojakonpr prvo iseckaš crni luk i pržucneš na ulju, pa onda ubaciš seckano meso i propržišpa onda ubaciš paradajz i krompir i malo vode i dinstaš dok krompir ne bude gotovpa na kraju dodaš beli luki eto :)i papriku eventualno, missim posto je paprikas :P
Indy Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Dajte malo detalja... jes da nisam Wall, i da bi mi neki izgleda rado preporucili mishomor za paprikas... ali osta ja gladan da nije Amelije.
wall Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 <_<Ne dozvoljavam da budem etalon neumeća.Ja sam kuvao paprikas bez paprike a od belog mesa i pavlake dok si ti... Nešto radio... :D
Recommended Posts