April 25, 201311 yr pa koliki je to kolac kad ide 3 kasike od svega? ne 3 kašike od svega, nego na 1 jaje po 3 kašike od svega sad zavisi koliki ti je pleh i uopšte koliki kolač hoćešrecept je znači rastegljiv Edited April 25, 201311 yr by duda
April 25, 201311 yr šta je sa ovim forumom, kakve su sad ovo budalaštinetj.ne mogu da editujem, a ni da postujem osim iz full editorao jbt Edited April 25, 201311 yr by duda
May 13, 201311 yr Jel ima nesto jednostavno (slano) za pravljenje, a da je sito da se jede, da u sebi ima neko meso (govedinu npr, to imam), krompir. Moze i paradajz, cluk, bluk. Da ne treba rerna (ne radi trenutno), da nema previse seckanja, i da nema egzoticne sastojke (kao recimo nesto sto ima samo na pijacama na Balkanu...)Moze predlog, a moze i link ako je nesto vec bilo...
May 13, 201311 yr jel meso mleveno?btw podstaknuta aramovom ljubavlju prema pomorandžama u obliku salate, ubacih sad za vikend u jednu eksperimentalnu mešanu salatu (zelena + paradajz + peršun + kukuruz + šargarepa) i polovine režnjeva pomorandžei dobro je ispalo, a i okolni narod je bio prilično oduševljen :)
May 13, 201311 yr pa pomislila sam na rezance sa mesom i sosom od paradajza i luka, btw ako imaš i sos od paradajza bilo bi savršeno
May 13, 201311 yr OK je to, zvuci savrseno... Jedino sto se inace udavih od paste, tako da bih to preskocio barem jednom. :DMislio sam nesto onako domacinski...sta treba za govedji paprikas? Ili tako nesto... Lupam, nemam pojma, ne mogu vise spagete i jaja, pomagajte.
May 13, 201311 yr eh, pa može se tu igrati svakojakonpr prvo iseckaš crni luk i pržucneš na ulju, pa onda ubaciš seckano meso i propržišpa onda ubaciš paradajz i krompir i malo vode i dinstaš dok krompir ne bude gotovpa na kraju dodaš beli luki eto :)
May 13, 201311 yr eh, pa može se tu igrati svakojakonpr prvo iseckaš crni luk i pržucneš na ulju, pa onda ubaciš seckano meso i propržišpa onda ubaciš paradajz i krompir i malo vode i dinstaš dok krompir ne bude gotovpa na kraju dodaš beli luki eto :)i papriku eventualno, missim posto je paprikas :P
May 13, 201311 yr Dajte malo detalja... jes da nisam Wall, i da bi mi neki izgleda rado preporucili mishomor za paprikas... ali osta ja gladan da nije Amelije.
May 13, 201311 yr Author <_<Ne dozvoljavam da budem etalon neumeća.Ja sam kuvao paprikas bez paprike a od belog mesa i pavlake dok si ti... Nešto radio... :D