wall Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 Da se ponovim, pojeli smo dva pleha i mislim da je bilo malo.
wall Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Kineska mešavina povrća na jakoj vatri, dodao testeninu, bluk, mluk, ljutu papriku, samljeveni čili i još par minuta na umerenoj vatri.
wall Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Dinstao mrkvu crveni luk i bukovaču. Onda bacio komadiće sv.vrata na vrelo ulje pa ubacio u ono prvo. Krompir iz rerne i frkćemo kao svinje.
decak Kejt Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 On 12/24/2017 at 5:17 PM, decak Kejt said: e vec sam se pitala hocu li opet ove godine ja da skidam prasinu sa ove teme. a u ozbiljnim sam razmisljanjima sta ove godine da spremim. tj mesiste mi najveci problem, nemam inspiraciju (koliku imam za kolace) evo mi dilema razresena tako sto mi brat doneo komadesku teleceg vrata od jedno 3 kile. i sta sad sa njom? kako da napravim pecenje koje ce zaseniti kolace? ’fala dobri ljudi.
Čutura Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 pretpostavljam da sac nije opcija, onda zacini ga lepo, po izboru, ususkaj ga u pek-papir dobro, dva-tri sloja i u relnu na sto laganije. pred kraj opciono otvoriti papir da uhvati koricu, mochu iskoristiti za gravy. ne mozes omasiti.
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 kukuruzna pica. kuvati palentu 2min, posoliti je i dodati kašiku kajmaka ili putera. izliti na pleh staviti preko sir, kajmak, papriku(mariniranu), naseckati nešto suhomesnato, prstohvat aleve i kurkume(ovo sam stavio prvi put i nije loše)
beta Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 bravo za kreativno kuvanje mada nas nisi izvestio kakav je ukus
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 ko kačamak vulgaris, samo de luxe prefinjen, šumadijskitm
gospa buba Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 mada nisam ful sigurna, ali kod staramajke chohano ide pod uslovom ili da moze da ubije choveka mehanichkim delovanjem ili da se pije iz chashe ja npr pravim lignje na ovaj drugin nachin [emoji38]sent from bubamoto
Tihajeza Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Šta poslužiti za ručak uz biftek? Pitam za Walla.
Lancia Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Spartanski. Biftek treba da dominira. Pekarski krompir, sos od npr. bibera ili sampinjona i neka spargla vise kao dekoracija. Moze neka seksi salata, ali pre bifteka.
Recommended Posts