ivy Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 jel postoji neka(misim naravno da postoji jel) aplikacija za android u koju mogu da se ubace trekovi planinarskih staza pa da to glumi gps?
Aleksandar88 Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Gpx viewer, ja sam ga koristio nekoliko puta. Dosta je tacan, samo je bitno da kad ucitas gpx fajl (vecina trekova se skida u ovom obliku) pristupis netu i da ne brises kes memoriju.
ivy Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 super,hvala :) misla sam na putu do mora da malo svratimo :D http://www.stazeibogaze.info/2014/09/01/papin-do-stabanska-jezera-65-km/
Mil@n Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Pogled na Međukomlje iz katuna Martinovića (fenomenalno plesto za početnu tačku i odmor uopšte, makar se ne peli nigde...
placenik Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Pogled na Međukomlje iz katuna Martinovića (fenomenalno plesto za početnu tačku i odmor uopšte, makar se ne peli nigde... Kog zanima, ide se sad za vikend, PJP vodi.
Frank Pembleton Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Sad mi se žena javlja, planinarsko društvo u Kotoru se zove "Vjeverica" hihi ....shit has hit the fan...
namenski Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Sad mi se žena javlja, planinarsko društvo u Kotoru se zove "Vjeverica" hihi ....shit has hit the fan... :D OK su, klinci su mi se motali s njima.
Anonymous Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Sjebao nam požar stazu na Luštici (krčili je pre par godina), bio prekjuče u inspekciji: Horor staza, predložio sam da postavimo krvavo crveno osvetljenje i organizujemo noćne ture.
Anonymous Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Povređeni planinari iz Kragujevca stabilno Koje sranje, tu sam prošao planinarskim autobusom hiljadu puta. Kad smo siromašni slepci, vozimo se raspalim autobusima po opasnim putevima.
Recommended Posts