Elmer Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 I ja se nadam ! :) Baš je lep taj deo, slažem se. Obišli smo Ahmicu, Hajlu i Rusoliju...i najeli se borovnica. Odseli u PD Grope. Izuzetno prijatan doček a tek pasulj, kuvani krompir i salata od lisičarke....mljac.
barrcode Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 I ja se nadam ! :) Baš je lep taj deo, slažem se. Obišli smo Ahmicu, Hajlu i Rusoliju...i najeli se borovnica. Odseli u PD Grope. Izuzetno prijatan doček a tek pasulj, kuvani krompir i salata od lisičarke....mljac. najbolji i najprijatniji dom u CG, odnosno na Balkanu.
Elmer Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Baš mi se svidela Slovenija. Sve redom: Triglav i okolina, Ljubljana, Bled, Bohinj, planinarski domovi,... super nam je bilo. Edited August 28, 2015 by Elmer
barrcode Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 bravo, odlične slike. kojim ste se smerom popeli na Triglav?
Elmer Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Rudno polje - Vodnikov dom - Planika - Triglav, pa noćili u Planici i sutradan u povratku obiši Kredaricu... jako lep čitav kraj...
iDemo Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Rudno polje - Vodnikov dom - Planika - Triglav, pa noćili u Planici i sutradan u povratku obiši Kredaricu... jako lep čitav kraj... Je@enti... I ja sam nekad na Rudnom polju zapoceo "karijeru", cirka '76te. Istim putem al' se nismo popeli, krenulo neko nevreme. Super slike.
Mil@n Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ne sme da nam potone topik :)Malo samo fotki sa Poljskih Tatri Pogled na Giewont, najpoznatiji™ I pogled sa njega na još neke...
Anonymous Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Pre dva dana krenuo u ponoć od doma za Vratlom na Orjenu (oko 1150 mnm) do Herceg Novog. Posle pet minuta mi je crkla čeona lampa, nestale baterije. Jeste da dobro znam taj put, ali još uvek mi nije jasno kako nisam kosti polomio u onim šumetinama, bio je skoro potpuni mrak. Naravoučenije: uvek treba nositi rezervne baterije za čeonu lampu.
nbg4ever Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Aj, dajte predlog za hajking (da ne kazem penjanje), relativno blizu BGa. Poenta je da ne zahteva nesto preterano opreme (fizicka sprema nije problem), i da se ima sta uslikati. Neka recica, vodopad, itd. I naravno, da moze na netu da se nadje gps ruta, da ne zalutamo. Pominjali ste tako nesto vec Plan je da nas 4-5 sedne u kola, odvezemo se ujutru i vratimo posle podne ili uvece. Kad kazem blizu BGa, mislim na lokaciju koja je 2-3 max voznje daleko
barrcode Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Aj, dajte predlog za hajking (da ne kazem penjanje), relativno blizu BGa. Poenta je da ne zahteva nesto preterano opreme (fizicka sprema nije problem), i da se ima sta uslikati. Neka recica, vodopad, itd. I naravno, da moze na netu da se nadje gps ruta, da ne zalutamo. Pominjali ste tako nesto vec Plan je da nas 4-5 sedne u kola, odvezemo se ujutru i vratimo posle podne ili uvece. Kad kazem blizu BGa, mislim na lokaciju koja je 2-3 max voznje daleko istočna Srbija: http://www.stazeibogaze.info/2010/01/20/veliki-i-mali-vukan-9-5-km/ zapadna Srbija: http://www.stazeibogaze.info/2011/04/11/povlen-3-vrha/ pođite rano ujutru, jer je kratak dan.
nbg4ever Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 U medjuvremenu se pojavila i opcija Ivanjice, tj okoline. Imamo vikendicu tamo, pa bi uz nocenje moglo sutradan da se krene rano. Golija je tu blizu, uklapa li se ona u uslove koje sam naveo? :D Linkove cu prouciti kad dodjem kuci. Tnx Sent from my Nexus 4
barrcode Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 U medjuvremenu se pojavila i opcija Ivanjice, tj okoline. Imamo vikendicu tamo, pa bi uz nocenje moglo sutradan da se krene rano. Golija je tu blizu, uklapa li se ona u uslove koje sam naveo? :D Linkove cu prouciti kad dodjem kuci. Tnx Sent from my Nexus 4 malo ti je divlja Golija ovako na jesen. imate kod Ivanjice (kod Katića) Kukutnicu i Mučanj ili još bliže Ivanjici (odnosno Prilikama) - Malič.... i još toliko toga. za Kukutnicu http://www.stazeibogaze.info/2013/03/18/kukutnica-kruzna-tura-oko-kukutnice-19-km/ , za Mučanj nemam trek, ali je prilično jednostavno. i jedan i drugi su lepi. Malič je onaj veliki vulkan (‚~oko 1000m visok) između Ivanjice i Arilja, a bliže Prilikama. Lepa planina. Takođe nemam trek, ali sam se svojevremeno lepo snašao.
Frile Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Ima na Wikiloc poneki trek +1 za preporuke za Kukutnicu i Mučanj. Naročito za Mučanj, nalazi se odmah pored glavnog asfaltnog puta, a najviši je, divan je pogled odgore
Recommended Posts