zakintos Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Jel' se ti to šališ, pusti ovo i ne moraš da biješ glavu...
aram Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ajd šibni na pm linkove za opstanak(srpski)ne bilo ti zapoveđeno :)+ mnogo :)
Razzmatazz Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Imamo kocku kockicu - to, kao i deo domaćih filmova može i sa yt da se skine. Još neke dodatne dvd-ove u domaji kupili.Ali gledam ipak dečije filmove, da zamene malo crtaće, pošto dokumentarci i emisije za decu već imaju prođu. Bez mnogo nasilja, mada je Star Wars bio neizbežan.Pipi Duga Čarapa, Hajdi. Taj Neverending Story imam, kao i Willow. Mada je tu radnja za njih već malo komplikovana za praćenje.
Amelija Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ajd šibni na pm linkove za opstanak(srpski)ne bilo ti zapoveđeno :) + mnogo :)+10^62baš sam skoro pričala koaliciji kako moram nekako probati nabaviti jednu super dokumentarnu emisiju na srpskom koju smo obožavali kad sam bila mala
Amelija Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 inače ja bih rekla Čarobnjak iz Oza pod obaveznomože i Princess Bridemože Stardust
aram Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ajd da se prisetim sta je mom sinu bilo najdraze:Mary Poppins, Babe (onaj o prasetu), The Secrett of Roan Inish, Le Ballon Rouge, The Black Stallion, Jumanji, Flight Of The Navigator, Nanny McPhee, Lassie (iz 2005.), Matilda, Karate Kid, Cry-Baby, Grease...tako, nalupetao iz glave sve cega sam se setio, nadam se da ce pomoci :)
Lancia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 L'oursNanny McPheeThe Parent TrapMatildaimas onaj serijal o Betovenu, Kremenko je zabavan klincima, obavezni Tom Sojer, Oliver Tvist, Lesi, Alisa u zemlji cuda...
morgana Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) za slucaj da se trazi domace, meni su i vuk samotnjak i vlak u snijegu bili ok, ali sad su vjerovatno dosta zastarjeliorlovi rano lete i druzina pere kvrzice takodjecarobna suma i srodni crtacikratka serija 'lazes, melita'imaju hrvati i ponesto valjano iz novije produkcije, naletala sam na tv-u, ali ne znam naslovejel se sjecate filma 'amazing cosmic awareness of duffy moon'?e, taj sam obozavala.jedva ga nadjoh onlajn prije godinu-dvije. Edited March 15, 2013 by morgana
Ravanelli Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ovo je super za decu. nauka kroz crtać. meni omiljeno kada sam bio klicanotkrića bez granica
Razzmatazz Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Ma da, ima dosta stari domaćih filmova za decu koji su nekako povezani sa WW2 tematikom, a ne verujem da današnji klinci mogu da povežu to na način na koji smo mi to radili. Pogotovo kad bih pokušao da objasnim ovoj mojoj ko su ti zli Nemci, pošto ovi koje ona zna nisu uopšte zli - prave karnevale i bacaju bombone deci.Ovaj današnji "dečiji program" je takvo smeće da je to neopisivo. Prosto čovek ne zna da li da decu zaštiti od tog sranja i onda dođu nepripremljena u svet zavisti, popularnosti, para i ostalog - ili da im daš to da gledaju, pripreme se i pretvore u ko zna šta.
morgana Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) ovaj kusanov noviji se zove 'koko i duhovi'a ima jos jedan odlican, mozda ce neko znati, isto hrvatski od prije par g: klinka koja je bijesna na roditelje zacara ih tako da ostaju s one strane tv-a. nisam vidjela sam pocetak, ne znam naziv. Edited March 15, 2013 by morgana
kobni zelaya Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Riportovao sam sve koji truju s tv serijama na filmskom topiću.
Recommended Posts