Jump to content
IGNORED

Dečiji filmovi


Razzmatazz

Recommended Posts

Za generaciju koja raste.Dajte ljudi pomozite da se formira neka lista filmova za klince. Kao klinac sam voleo i razne pustolovne filmove tipa Sinbadovih putovanja, Bagdadskog lopova ili Tarzana, ali ovde me interesuju baš dečiji filmovi poput Goonies. Samo meni nešto sećanje izbledelo pa pomagajte.Domaći takođe.(Drive se ne računa)

Link to comment

Home Alone je definitivno tipičan predstavnik.Gremlini takođe, ali je ipak delom i horor - za baš malu decu i nije ako nećeš da sanjaju noću.Sve prebiram viljuškom po mozgu sve one knjige i filmove tipa Družbe Pere Kvržice, Orlovi rano lete... iskopao sam iz mozga čak i Kapetan Mikula Mali...

Link to comment

The NeverEnding storyEmpire of the SunWho framed Roger RabbitAirplane!Svet koji nestajeAnnieLabyrinthThe Dark CrystalThe Wizard of OzReturn to OzE.T. the Extra TerrestrialThe GooniesTrading PlacesArtificial Intelligence: AIBig FishBack to the FutureGhostbustersBeetle JuiceStand by MeNe znam o kom uzrastu je rec.. (Iskreno, mislim da deci treba pustiti i neke "ne-decije" filmove ranije, jer se to lepo smesti u neku komoricu gde treba, ali ovo gore ne spada u tu grupaciju, svakako, pa ti vidi sta ti od ovog gore odgovara). tek sad vidim da je izgleda rec o bas maloj deci.. ja sam mislila da su malo stariji. Izvinjavam se. :cry:

Edited by brokoli
Link to comment
Ne znam o kom uzrastu je rec.. (Iskreno, mislim da deci treba pustiti i neke "ne-decije" filmove ranije, jer se to lepo smesti u neku komoricu gde treba, ali ovo gore ne spada u tu grupaciju, svakako, pa ti vidi sta ti od ovog gore odgovara).tek sad vidim da je izgleda rec o bas maloj deci.. ja sam mislila da su malo stariji. Izvinjavam se. :cry:
Ma za predškolsko do neki rani početak škole. Prosto da ne bude sve na crtanim filmovima, nego da uči neke pouke i ostalo i iz dečijih filmova.Skinuo naravno, skoro kompletan Opstanak i takve stvari, pošto gledam ako ikako može da je to sinhronizovano, a ne za čitanje (iako ume pomalo, ne stiže tom brzinom).
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...