Jump to content

Dečiji filmovi

Featured Replies

Posted

Za generaciju koja raste.Dajte ljudi pomozite da se formira neka lista filmova za klince. Kao klinac sam voleo i razne pustolovne filmove tipa Sinbadovih putovanja, Bagdadskog lopova ili Tarzana, ali ovde me interesuju baš dečiji filmovi poput Goonies. Samo meni nešto sećanje izbledelo pa pomagajte.Domaći takođe.(Drive se ne računa)

• Author

Home Alone je definitivno tipičan predstavnik.Gremlini takođe, ali je ipak delom i horor - za baš malu decu i nije ako nećeš da sanjaju noću.Sve prebiram viljuškom po mozgu sve one knjige i filmove tipa Družbe Pere Kvržice, Orlovi rano lete... iskopao sam iz mozga čak i Kapetan Mikula Mali...

jab Meri Popins i Petra Pana pod obavezno svakom detetu pustila

Flight of the navigator :wub: , babe, ono talking pig, možda "draga, smanjio sam decu"... Na prvu loptu.

nađi ono lolek i bolek put oko sveta za 80 dana, taj je bio do jaja.

I Monster Squad, "dečiji" horor :wub:

Flight of the navigator :wub:
daaaaaaaaaa! i ITIja vanzemljanca :wub:

The NeverEnding storyEmpire of the SunWho framed Roger RabbitAirplane!Svet koji nestajeAnnieLabyrinthThe Dark CrystalThe Wizard of OzReturn to OzE.T. the Extra TerrestrialThe GooniesTrading PlacesArtificial Intelligence: AIBig FishBack to the FutureGhostbustersBeetle JuiceStand by MeNe znam o kom uzrastu je rec.. (Iskreno, mislim da deci treba pustiti i neke "ne-decije" filmove ranije, jer se to lepo smesti u neku komoricu gde treba, ali ovo gore ne spada u tu grupaciju, svakako, pa ti vidi sta ti od ovog gore odgovara). tek sad vidim da je izgleda rec o bas maloj deci.. ja sam mislila da su malo stariji. Izvinjavam se. :cry:

Edited by brokoli

Obavezno i The Princess Bride kao i Stardust.

Zimzelen, Poslednja oaza, Zimovanje u Jakobsfeldu

• Author
Ne znam o kom uzrastu je rec.. (Iskreno, mislim da deci treba pustiti i neke "ne-decije" filmove ranije, jer se to lepo smesti u neku komoricu gde treba, ali ovo gore ne spada u tu grupaciju, svakako, pa ti vidi sta ti od ovog gore odgovara).tek sad vidim da je izgleda rec o bas maloj deci.. ja sam mislila da su malo stariji. Izvinjavam se. :cry:
Ma za predškolsko do neki rani početak škole. Prosto da ne bude sve na crtanim filmovima, nego da uči neke pouke i ostalo i iz dečijih filmova.Skinuo naravno, skoro kompletan Opstanak i takve stvari, pošto gledam ako ikako može da je to sinhronizovano, a ne za čitanje (iako ume pomalo, ne stiže tom brzinom).

ajd šibni na pm linkove za opstanak(srpski)ne bilo ti zapoveđeno:)