July 7, 20177 yr Author voleo sam da čitam njene tekstove :( Edited July 7, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
July 7, 20177 yr Najviše sam je čitao u zagrebačkom Danasu. Prerano je otišla. Bila je odlična novinarka. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
August 17, 20177 yr Jao jao. Vreme je na naslovnu stranu stavilo pogrešnog Maksa Vebera https://en.wikipedia.org/wiki/Max_Carl_Wilhelm_Weber Doveli su se u situaciju da ih 1 Krlo prwnuje. Edited August 17, 20177 yr by pacey defender
August 17, 20177 yr Ako je fora, dobra je, ali pitanje da li je iko skapirao. Ako ne, bolje da se samospale. :D edit: Vidim sad, nije fora, objavili su izvinjenje Edited August 17, 20177 yr by James Marshall
August 17, 20177 yr nije to nista. jednom su u holandiji u nekom casopisu koji pretenduje da se bavi popularnom naukom imali clanak o marfijevim zakonima, i njihovim tvorcem edvardom.
August 17, 20177 yr pa dobro, jesu ispali budale al ovo nije ni prineti politici koja izmislja eksperte s ciljem da obmane ljude. meni i dalje najjaca ispala tog tipa kad su na b92 stavili sliku caneta hadzi partibrejkera umesto subotica, ono kad su ga hapsili.
August 18, 20177 yr Grubom tehničkom greškom i uredničkom nepažnjom, na naslovnoj strani aktuelnog broja "Vremena" našao se portret nemačko-holandskog zoologa Maksa Vebera (1852-1937), umesto nemačkog sociologa Maksa Vebera (1864-1920). Redakcija "Vremena" se najiskrenije izvinjava čitaocima zbog ovog velikog previda. ....shit has hit the fan... Edited August 18, 20177 yr by Frank Pembleton