March 4, 20169 yr Ja rekoh da je tuzan a ti mu ni sendvic ne bi dao. To valjda dodje na isto. Tuzno je gledati da covek moze toliko da se sroza. Umesto da je otisao u ilegalu posle BoTinog pada on se odmah uhvatio novog premijera/predsednika. To može da se "sroza" samo neko ko je nekada nešto vredeo...Debil bio i ostao, samo sada mnogo agresivniji...
April 14, 20169 yr sad sam nabasao, i potrošio 45 minuta, na ovo z u m i r a nj e i mogu da vam kažem da sam prilično impresioniran kako je Teofilo razbio profesora. ali moguće je da je to stoga što sam dosledan kritičar onoga što - što reko Miralem - nije uputno pominjati a svi znamo da se radi o belim listićima.
April 14, 20169 yr sad sam nabasao, i potrošio 45 minuta, na ovo z u m i r a nj e i mogu da vam kažem da sam prilično impresioniran kako je Teofilo razbio profesora. ali moguće je da je to stoga što sam dosledan kritičar onoga što - što reko Miralem - nije uputno pominjati a svi znamo da se radi o belim listićima. Priceless sekvenca sa malim Pericom
January 28, 20178 yr Sjajan intervju sa Veljom u poslednjem broju. Ako je samo pola stvari o kojima priča tačno stanje u Srbiji dosta podseća na Slobinu eru.
January 29, 20178 yr Eno na kioscima. A i da stavim Nautilus bi skinuo jer je Vreme bilo korektno prema forumašima kada je bilo potrebno.
April 6, 20178 yr Zadnji put čit'o devedes' druge. Doduše kupovao sam Vreme Zabave kad ga je uredjivao Pera Luković, ali to se ne računa...
April 6, 20178 yr shta je na naslovnoj strani? Popravilo se Vreme, pretposlednji broj je isto bio pun odličnih tekstova, analiza medija, BNVa, intervju sa Lekićem... Ima sve u arhivi uvek (osim aktuelnog broja), naravno.