Frank Pembleton Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ja rekoh da je tuzan a ti mu ni sendvic ne bi dao. To valjda dodje na isto. Tuzno je gledati da covek moze toliko da se sroza. Umesto da je otisao u ilegalu posle BoTinog pada on se odmah uhvatio novog premijera/predsednika. To može da se "sroza" samo neko ko je nekada nešto vredeo...Debil bio i ostao, samo sada mnogo agresivniji...
koksy Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 sad sam nabasao, i potrošio 45 minuta, na ovo z u m i r a nj e i mogu da vam kažem da sam prilično impresioniran kako je Teofilo razbio profesora. ali moguće je da je to stoga što sam dosledan kritičar onoga što - što reko Miralem - nije uputno pominjati a svi znamo da se radi o belim listićima.
April Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 sad sam nabasao, i potrošio 45 minuta, na ovo z u m i r a nj e i mogu da vam kažem da sam prilično impresioniran kako je Teofilo razbio profesora. ali moguće je da je to stoga što sam dosledan kritičar onoga što - što reko Miralem - nije uputno pominjati a svi znamo da se radi o belim listićima. Priceless sekvenca sa malim Pericom
salerokada Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Sjajan intervju sa Veljom u poslednjem broju. Ako je samo pola stvari o kojima priča tačno stanje u Srbiji dosta podseća na Slobinu eru.
salerokada Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Eno na kioscima. A i da stavim Nautilus bi skinuo jer je Vreme bilo korektno prema forumašima kada je bilo potrebno.
gospa buba Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 ovonedeljno Vreme odlicno od korice do korice! shta je na naslovnoj strani?
Jeremija Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Zadnji put čit'o devedes' druge. Doduše kupovao sam Vreme Zabave kad ga je uredjivao Pera Luković, ali to se ne računa...
Skyhighatrist Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 shta je na naslovnoj strani? Popravilo se Vreme, pretposlednji broj je isto bio pun odličnih tekstova, analiza medija, BNVa, intervju sa Lekićem... Ima sve u arhivi uvek (osim aktuelnog broja), naravno.
Frank Pembleton Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 To ovo novo, od danas? ....shit has hit the fan...
zema Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 ne bih rekao procitao sam danasnje i nisam registrovao pomen tesinog imena
Recommended Posts