yolo Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Inace veceras na twitteru (da izvinete ) provalim neku zajebavanciju sa Bazduljom, zove se @BazduljQuotes Malo je Zapad Todorovic style ali bude smesno. Znaci covek je usao i u salu i komiku.
Singer Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 što bre sad u Bazdulja? šta je zgrešio? meni se dopao kao mlad i obrazovan ono malo što sam ga čuo na televiziji... čak sam i na sajmu uzeo neke dve njegove knjige da vidim šta i kako piše...
James Marshall Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 što bre sad u Bazdulja? šta je zgrešio? meni se dopao kao mlad i obrazovan ono malo što sam ga čuo na televiziji... čak sam i na sajmu uzeo neke dve njegove knjige da vidim šta i kako piše... Sreća pa je Šimeun u dobrovoljnom izgnanstvu inače bi ga ugasio
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 što bre sad u Bazdulja? šta je zgrešio? meni se dopao kao mlad i obrazovan ono malo što sam ga čuo na televiziji... čak sam i na sajmu uzeo neke dve njegove knjige da vidim šta i kako piše... +1 ništa ne razumem meni on ok, milim nije andrić™ al mož da prodje
aram Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 au. ako ovo ne prizove sajma, nista nece. jedino jos neku mizoginiju da dodamo
Singer Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 živ nisam dajte link ka tome nečemu što pojašnjava paniku od pominjanja Bazdulja u ok kontekstu
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 bazdulj je mazno neki tekst sajmu i potpisao ga kao svoj nema druge -_-
Pontijak Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 ili je sajm maznuo neki bazduljev tekst i potpisao ga kao svoj? tek da isprobamo sve varijacije prizivanja sajma
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 ili je to, ili ono drugo <_<
gospa buba Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 au. ako ovo ne prizove sajma, nista nece. jedino jos neku mizoginiju da dodamo pa daj da svi prochitamo, ako ce pomogne ^_^
gospa buba Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 eh, morace shime da se vrati bregu, teshko da cu ic okolo da chitam. taj koncept me prevazilazi ^_^
Pontijak Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 ma njima je tamo tako lepo, sve prsti od uzajamnog divljenja i slaganja u stavovima
gospa buba Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 neam kad, sve i da se deli sutlijash s cimetom ^_^
Recommended Posts