Prospero Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 ^^misterija je što je hackett u poslednja 2 drajva igrao jebeni no-huddle i uptempo i spičkao vreme. 60-90 sekundi je sve što je bilo potrebno za pobedu.ima tu još - jebeni stevie ne hvata čist pas na 3rd&short na cca 4 minuta do kraja.odbrana uglavnom odlična, pogotovo onaj goal line stand.manuel - bez greške, solidan qbr, mentalno je dorastao igri što je najbitnije.kazne bolje da ne komentarišem.nije da sam očekivao pobedu, ovo je sasvim ok izdanje posle tolikih promena u offseason-u ali jbg, ne sme se zadnji ekser ostaviti nezakucanim. Link to comment
freakns Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 friče, sjebaše nas fg-ovi u zadnjim sekundama :(bruka i sramota... Schiano treba da bude otpusten u roku od odmah Link to comment
Prospero Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 dobro, lavonte david je završio pos'o za đetse.... Link to comment
Miljenko Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Green Bay se dobro drzi, nakon serije gresaka, nereseno na poluvremenu. Jos i sudije ne znaju pravila. Link to comment
ducca Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Kakva partija Boldina - 208 yd, 13 hvatanja Kap 400yd, 3 TD. Link to comment
Frank Pembleton Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Kakva partija Boldina - 208 yd, 13 hvatanja Kap 400yd, 3 TD.Iako je demolirao ove moje, svaka cast!Kako se prilagodio...Dokaz je da SF prakticno nije koristio read-option... Link to comment
Venom Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Jos jedna sezona, jos jedna pobeda na startu protiv pacera. Prosle godine nije nista donelo... Link to comment
freakns Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 nece ni ove... uzasni ste, ne mozes ni da zamislis koliko... igrali ste protiv potpuno nesposobne DL i OL, ali i pored toga nijedan blitz niste zaustavili(znaci LBovi su prolazili svaki put kada su krenuli), kada niste dosli do Freemana za manje od 2 sekunde, lagani complete je bio, i izgubili bi laganica da nam nije dosudjeno nekih 15 kazni... oba tima su katastrofa, a juce je pobedio losiji od dva.(poentiranja su bila na unnececery roughness u poslednjem drive i kada ste prva 3 poena sutnuli, druga tri su bila na defansive holding na 3rd and long i broken playu i imali ste safety na nas los snap, mada istini za volju DL vam je odlicna)mislim da i vi i mi ako uvatimo 5 pobeda da se lupamo nogom u dupe... nas do 8-8 moze samo izvuci da Freeman poludi, a vi sa ovim timom necete do 8 pobeda sve tri sezone da odigrate Link to comment
Feindouno Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Arena ne prenosi nista veceras? Link to comment
hattori Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 bezobzirno govedo iz detroita kaznjeno 100k za illegal block protiv vikinga. Link to comment
Prospero Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 Koliko će Steelersi kazniti DeCastra za Pouncey-jevo koleno? Link to comment
James Marshall Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Au s kakvom ekipom su Patriote izašle na crtu Džetsima, ako sad debeli Reks ne pobijedi na Foksborou, neće se ponovo radovati na najmrskijem bunjištu do kraja mandata. Brejdi & co. sem prvog napada ništa smisleno ne mogu da izvedu čitavo poluvrijeme. Link to comment
renne Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Jedva 13:10Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4 Link to comment
Prospero Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 Sreća što sam zaspao posle 1/4 :) Link to comment
hattori Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 uzasna utakmica.inace sam jos uvek pod utiskom punt return inovacije djetsa. Link to comment
Recommended Posts