Zverilla Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TgaE7y8QjT0izvanredan film i super napisan scenario. vidi se da su ga sredjivali i polirali jako dugo, i isplatilo se(sto me inace nervira u svim nasim filmovima - ima tu neke ideje, ali je skarabudze navratnanos i ne ispadne nista od toga na kraju)
3opge Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) Srđanov otac Rade Aleksić na premijeri "Krugova" u Sava centru u Beogradu 22. februara 2013.http://www.vreme.com....php?id=1100881 Edited March 2, 2013 by 3opge
Frank Pembleton Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ja gledao na projekciji za novinare.Meni dobar film mada malo Srdan Golubović upada u rutinu.Zapravo me zanima kakav će mu biti sledeći film.Ako bude ličio na Klopku i Krugove onda je on udario u zid...Send from WC šolja by BVK
teacher Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 e jbg, ne znam baš koliko je ova priča za zajebanciju.
ToniAdams Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 sad sam izguglao ko je Rade Aleksić, samim tim i o cemu je film, te molim da se moje (uobicajeno) retardirane poruke pobrisu.
kobni zelaya Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Pa šta sad, ne smemo da se zajebavamo na račun filma, zato što je takva tema? Film je film, a život je život. Niko se ne zajebava na račun poginulog vojnika.
ToniAdams Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 ma oke, nije problem ni zajebavati se, ni sto sam glup u drustvu, al fakat su mi neodgovarajuce fore.
kim_philby Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ja nacelno ne volim goluboviceve filmove. njemu jednostavno uvek fali ono nesto da ociglednu filmsku pismenost i uigranu produkciju pretvori u film koji ce biti nesto vise od mazohistickog moralizatorstva malogradjanina kao zrtve. e sada za domaci film je vec velika stvar da o njemu moze da se misli pa cak i lose posto je nasa filmska produkcija cesto s onu stranu razuma.
MayDay Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 I see Boris Tadic na uvodnoj slici.Meni se bas gleda film!
kobni zelaya Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 al fakat su mi neodgovarajuce fore.Nisu što se mene tiče.et kimFali mu talenta i autentičnosti. On je školski primer za to. Mada, nije isključeno, naročito ako ga u životu nešto gadno drmne, da bi mogao i da stekne dušu kao umetnik, jednog dana.
Indy Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Meni se bas gleda film! To ti je tzv. sindrom dijaspore.Pravda za dijasporu. Ja bih radije kod zubara nego da gledam srpski film.
kim_philby Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Nisu što se mene tiče.et kimFali mu talenta i autentičnosti. On je školski primer za to. Mada, nije isključeno, naročito ako ga u životu nešto gadno drmne, da bi mogao i da stekne dušu kao umetnik, jednog dana.pa sad, mislim da je njegov prethodni film (klopka) primer nerazumevanja konteksta u kojem neko stvara. to je film u kojem glogovac kao indijanac u apokaliptu bezglavo trci naokolo u pokusaju da spasi sina a u sudaru sa civilizacijom koju ne razume. najzanimljiviji momenat je tu zapravo njegov odnos sa anicom dobrom koja bi mogla da se cita kao cvoriste glogovcevih fantazija i libidinlane investicije za izlazak iz klopke ali to je nedoreceno i svedeno na jedno babsko 'njih je spojio bol'.
kobni zelaya Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ne verujem da je on baš o tome razmišljao, mada ko zna. Ajd da budem pošten pa da kažem da se kao producent zato odlično pokazao, a i ok je on negde lik.to je to od mene na ovom topiku više ne pišem, neka mi revnosni moderator izbriše i ove ostale postove koje mi nije izbrisao.
Recommended Posts