Jump to content
IGNORED

Da li ste prestali da konzumirate mlečne proizvode?

mraki

Da li i dalje konzumirate mleko i mlečne proizvode?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

a povrce iz inostranstva? (molim te, pre nego sto okoncas u stilu i siroko, probaj domaci slavonski kulen iz delikatesne radnjice preko puta prve gimnazije (ne znam da l je i dalje prva, al ona tadiceva) dakle, tamo, slavonski, mekani, pravi, prave ga u vojvodini slavonijan refjudziz, kilogram 2450 dinara. ja, naravno, nisam jela, ali znam ko jeste, a ko jeste, taj je i odusevljen. ovosezonski je, dakle neukaljan ovogodisnjim rodom kukuruza)ja sam danas konacno uspela da resim problem kafe s mlekom. postoji kompleta koju sam potpuno smetnula s uma (al na muci kako radi mozak :D), a postoje i mala inostrana mlekca od 10 posto masti, u casicama, pakovanja od 10, sto stoji u friziderima.

Edited by darling
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

17

• duda

12

• ToniAdams

11

• cmrlj

11

Top Posters In This Topic

Posted

Moj muž se prebacio na onaj dezodorans-šlag (u spreju), nakrka pola šolje i čeka da se rastopi.

Posted

2450 dinara kulen? Stvarno u tom Beogradu možeš sve prodati.

Posted

Pazi, ja kulen obožavam, bolji mi od svake pršute, ali ako se ne varam jer sam poslednji put kupovala jesenas, San Daniele u mojoj tratoriji je oko 25e/kg. Šta god i kako god, u kulen se stavljaju jeftinije sirovine nego u San Daniele.

Posted

правом кулену никакав Сан Даниеле не може ни да приђе. одрастао сам на вуковарском кулену и кобасицама а живео сам овде дуго у Малој Италији.

Posted

U kulen bi trebalo da ide zaista najbolje meso but i kremenadle tako je bilo bar za kamere kad je Memedovic obisao nekoliko centara proizvodnje u bivsoj Jugoslaviji. ima ga od 1000 do 2600 a sunka je od 1400 do 3000, pri tome domaci ubijaju sa cenama vise od francuskih i italijanskih. to ponekad uzmemo imamo domacu prozvod jos ove godine ako ne napravim susionu u podrumu.

Posted

Nema te cene koju ne bih platio za slavonski kulen mog detinjstva

Posted

ajoj, to nisam jela otkad mi je prababa umrlaslavonski kulen je najhrana ikad

Posted

meni je najkulen neki slovacki kojim su me neke slovakinje iz ns hranile kad sam bio na moru u crnugoru. mnogo je krupnije seckano meso i mislim da su bas vrhunski delovi svinje u pitanju.

Posted (edited)

pa i ja kazem da vise volim kulen od pata negre, ali prsuta je suseni but, a ovo je mesavina raznog mesa i zacina.plus jedan za backi petrovac, a ja ovde imam izvore iz djakova. :D

Edited by MayDay
Posted

Smarate sa mjesom, tema je o bojkotu slovenačkih mlečnih proizvoda.