InvisibleLight Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Pošaljite mi na PP broj i ime šta već treba za slanje para.+1tako je najprakticnije za organizovanje.hvala
Tale Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 +1a vasa bi mogao, ako nema, da otvori i moneybookers/skrill account za uplate iz non-usa zemalja.pomogao bi i nama iz srbistana koji se ne vole zajebavati po salterima.Za takve uplate je pri isplati potrebno vreme ili vezan devizni račun, pritom provizije nisu male.Možda je MoneyGram brži i bolji način .
Аврам Гојић Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 ajmo jos jednom, do petka necu, sticajem okolnosti, moci da idem do maticne banke, tako da uplate novca nisu opcija u ovom trenutku :) hvala svima na entuzijazmu
belch Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 okej, poslaću vam ja moje podatke za slanje preko pošte
Аврам Гојић Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Malo sam se zapetljao u posao, dajte mi par sati da svedem podatke ko, sta, kome i tako dalje.
hattori Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 okej, poslaću vam ja moje podatke za slanje preko poštepih, taman sam mislio da sam se izvukao!uvek se nadje neko...<_<
nera Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Do kad je rok da se prikupi sta ima? Ja nemam decije garderobe, imam nesto igracaka, ali bih spremila hrane u smislu pirinac, konzerve i tome slicno.
Аврам Гојић Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 (edited) Rok za obavestavanje organizatora je do sutra u 20h, kako bi mogli da se blagovremeno organizujemo.Prikupljanje robe - u petak.Nero, to za hranu je dobro, molim javi gde i kad u petak to moze da se podigne.Jos jednom hvala svima. Svi koji su ponudili pomoc mogu da sutra u toku dana ocekuju konacan dogovor o preuzimanju pomoci. Ako neko bude slucajno zaboravljen, neka se javi do sutra u 20h. Edited February 20, 2013 by Marko M. Dabovic
Аврам Гојић Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 takodje, postoji i mogucnost da ce logisticki razlozi dovesti do toga da zamolimo ljude da vise ne nude pomoc :) odziv je jako veliki i puno cemo obradovati tu porodicu.
Tale Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Vaso, pogledaj kad budeš stigao PM i malu napomenu o logistici.
aram Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 nisam bas shvatio ko zapravo ide, ali molio bih neke fotke, video, da vidim tu decu bar malo nasmejanu :)
Аврам Гојић Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Fotografije ce biti napravljene i okacene na delu foruma koji vide samo registrovani clanovi.
ljuttko Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Trenutno sam fizički neupotrebljiva čak i da odem da pokupim dečiju garederobu koju za razmenu i poklanjanje često spremamo u 2 porodice, računam da nećemo stati samo na ovoj akciji i da ću se sledeći put uključiti ali imam jedan predlog ako se još niko nije setio - da se od prikupljenog novca kupi i nešto higijenskih potrepština - prašak za pranje , sapuni, šamponi, koje pakovanje pelena za bebu i ostalih bebskih potrepština tipa pavloć kreme, plus bar 1, 2 velika plastična škafa za pranje ili kupanje ... imam malo iskustva u pomaganju porodicama koje ostanu bez svega u ratovima i žene su nas često molile baš za ove potrepštine za održavanje higijene a ako joj se donese na prag olakšaće se jer su to sve kabaste stvari
Recommended Posts