panta rhei Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ajd da ne smaram vasu na pp. kako ste zamislili to sa skupljanjem? posto ja licno nisam u srbiji, ali bi da cimam tasta (ovi koji imaju tasta znaju koliko su to osetljive stvari :) ), treba li ja da ostavim adresu nekome i broj telefona, pa cete se vi dogovoriti sa njim ili idete u strogo odredjeno vreme a ja dam adresu i njemu vreme kada cete doci ili mora karanfil u reveru pa na tom i tom mestu (i neka lozinka da se zna kome se sta daje :) ).
belch Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 kolki ti je radijus?išla sam u grocku na posao.. :Dal mislim da mi je SM ipak malo predaleko :)no ako ti se cima da nešto pošalješ busom rado ću otići da pokupim
Joshua Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 imam IBAN ali sasvim sigurno nece stici novac do petka (a i necu moci da idem do banke nikako)jbg :(jel mogu onda vas koji idete da iscimam za tačnu adresu tih ljudi, pa da šibnem neki paketić robe odavde?ili pošaljem kad se dotociljam u materinu, cenim da im pomoć u bilo koje vreme treba.
belch Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ako šaljete iz zemlje najbrži način je preko post neta, to stigne u istom trenutku kad je poslato, samo se treba iscimati do najbliže pošte
Joshua Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 jok. ja sam u inozemstvu i dalje. al ok, poslužiće info kad se dotociljam.
le petit nicolas Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) ojoj, pomesala sam nickove . izvini cika tale. kuca u sumadiji se odnosila na djordja geprata. koji ne ucestvuje u ovoj raspravi. 2x .poz Edited February 19, 2013 by le petit nicolas
Аврам Гојић Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 akcija za sada ima izvanredan odziv. sutra ce pasti konacni dogovor oko toga ko sta gde donosi i preuzima.hvala svima do neba.
Miralem Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 a ko nam garantuje da neces da prodas humanitarnu pomoc i obogatis se?
hattori Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ma nece.pojesce i popice ono sto valja, probrati najbolju garderobu za sebe, a ostace nesto i za negotin...
Miralem Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ne znas ti njega... taj bi i tu nestretnu decu izvacario za nesto da moze.
belch Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 znaci da ne spakujemo one cokolade sto je trazio?
Miralem Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ni cokolade, ni cigare, ni viski sto je trazio za decu.
Mil@n Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Pošaljite mi na PP broj i ime šta već treba za slanje para.
hattori Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Pošaljite mi na PP broj i ime šta već treba za slanje para.+1a vasa bi mogao, ako nema, da otvori i moneybookers/skrill account za uplate iz non-usa zemalja.pomogao bi i nama iz srbistana koji se ne vole zajebavati po salterima.
Recommended Posts