Аврам Гојић Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 za sada imaju hrane, ali cenim da bi paketi trajne hrane kao sto je pirinac bili jako dobro resenje.
duda Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 e jel' možeš ti vaso da daš neki račun na koji bi nešto moglo da se uplati ?ja garderobe za davanje (a pogotovo ne dečje) nemam, jer ima nekoliko sela u koje to redovno ide, ali neki novac bih mogla da uplatimlakše je na račun nego da se jurimo po gradu
belch Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 kao što sam pomenula, stavljam se na raspolaganje da jurcam po gradu, ovih dana imam višak slobodnog vremena
Dagmar Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja sam vani, ali bih uplatila novac ako Vasa ima račun (iban i sl).
aram Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja sam vani, ali bih uplatila novac ako Vasa ima račun (iban i sl).+1
le petit nicolas Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Rekao bih da je poželjno poslati i hranu.. testenina, pirinac, konzerve (riba, mesne), tetrapak sokovi?cika tale, ima li u toj vasoj sumadiji neko domacinstvo koje naslednici prodaju, pa nikako. da im neko cuva. recimo zena sa sitnom decom?i da ima kokosinjac. deca treba da jedu jaja ^_^neko cebe, peskir, posteljina?poz
Miralem Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Imamo izvanredan odziv za sada. Molim sve darodavce da u svoje pakete pomoci spakuju i poneku cokoladu, ako mogu.i komad ugljena, kako bi nevencani suprug mogao da im nacrta na zidu jelku za bozic!2 hamlet: e ovo sad jeste saljenje :)
Аврам Гојић Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 imam IBAN ali sasvim sigurno nece stici novac do petka (a i necu moci da idem do banke nikako)
duda Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 onda nam znači ostaje fss da je cimamo za skupljanje para, mislim, bar mi do kojih može da dobaci 1 bicikl
belch Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) dokle god nije kiša bicikl može da dobaci svugde Edited February 19, 2013 by funk soul sister
le petit nicolas Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) dokle god nije kiša bicil može da dobaci svugde imaš li ko-oho-ho-ho-rpu na biciklu?šala. dogovorićemo se gde da se donese.poz Edited February 19, 2013 by le petit nicolas
InvisibleLight Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dokle god nije kiša bicikl može da dobaci svugdekolki ti je radijus?
Recommended Posts