Jump to content
IGNORED

PPP humanitarna akcija za decu iz Stubika kod Negotina

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

36

• belch

17

• le petit nicolas

14

• Tale

12

Posted

za sada imaju hrane, ali cenim da bi paketi trajne hrane kao sto je pirinac bili jako dobro resenje.

Posted

e jel' možeš ti vaso da daš neki račun na koji bi nešto moglo da se uplati ?ja garderobe za davanje (a pogotovo ne dečje) nemam, jer ima nekoliko sela u koje to redovno ide, ali neki novac bih mogla da uplatimlakše je na račun nego da se jurimo po gradu

Posted

kao što sam pomenula, stavljam se na raspolaganje da jurcam po gradu, ovih dana imam višak slobodnog vremena

Posted

Ja sam vani, ali bih uplatila novac ako Vasa ima račun (iban i sl).

Posted
Ja sam vani, ali bih uplatila novac ako Vasa ima račun (iban i sl).
+1
Posted
Rekao bih da je poželjno poslati i hranu..
testenina, pirinac, konzerve (riba, mesne), tetrapak sokovi?cika tale, ima li u toj vasoj sumadiji neko domacinstvo koje naslednici prodaju, pa nikako. da im neko cuva. recimo zena sa sitnom decom?i da ima kokosinjac. deca treba da jedu jaja ^_^neko cebe, peskir, posteljina?poz
Posted
Imamo izvanredan odziv za sada. Molim sve darodavce da u svoje pakete pomoci spakuju i poneku cokoladu, ako mogu.
i komad ugljena, kako bi nevencani suprug mogao da im nacrta na zidu jelku za bozic!2 hamlet: e ovo sad jeste saljenje :)
Posted

imam IBAN ali sasvim sigurno nece stici novac do petka (a i necu moci da idem do banke nikako)

Posted

onda nam znači ostaje fss da je cimamo za skupljanje para, mislim, bar mi do kojih može da dobaci 1 bicikl

Posted (edited)

dokle god nije kiša bicikl može da dobaci svugde

Edited by funk soul sister
Posted (edited)
dokle god nije kiša bicil može da dobaci svugde
imaš li ko-oho-ho-ho-rpu na biciklu?šala. dogovorićemo se gde da se donese.poz Edited by le petit nicolas
Posted
dokle god nije kiša bicikl može da dobaci svugde
kolki ti je radijus?