henrik larsson Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 sargarepu u uruke. ja grickam as i type..Ja svoje šargarepe hranim kukuruzom :(
mraki Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 a sta je sa sirevima? ne pijem mleko i jogurt ali tamanim imlekove kackavalje.Pa svakako su i sirevi zaraženi ako su pravljeni od zaraženog mleka.Problem je koliko sam ja shvatio kukuruz od ove sezone, neka me ispravi neko ako grešim.Znači, tom logikom neki tvrdi sirevi koji imaju duže vreme zrenja i proizvedeni su mesecima pre nego što ih ti kupiš nisu problematični za razliku od mleka koje se proizvodi danas za sutra.Pored toga, mnogi tvrdi sirevi na nasem tržištu su ionako uvozni. (iz Hrvatske :P )Inače, šta ja da kažem, svakodnevno konzumiram čašu do dve jogurta, + sireve i to najčešće mlade.
kim_philby Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) @laron: moras da ih sada zakoljes. Edited February 18, 2013 by kim_philby
gospa buba Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 nachi koje su shanse da cemo videti spisak, 29-od-35? to ce biti revolucija!kao one zime kad se nikom nije isplatilo da pravi mleko, osim shapchanima, pa su prodali bogaoca te sezone <_<
DarkAttraktor Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ok, ajmo konstruktivnije: koja postoje strana mleka na trzisu ?meggle je slovakia, al se bese proizvodi ubosni, right ?
yolo Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 znaci da se bacimo u vegane?koje crne vegane njima je najgore, mi karnivori mozemo da se provucemo sa sansom od 9-10% da nas promasi
henrik larsson Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ništa, jbg, ugasili smo. Ja palim pikap i krećem put Laosa u trandže, a vi kako oćete.
kim_philby Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 koje crne vegane njima je najgore, mi karnivori mozemo da se provucemo sa sansom od 9-10% da nas promasisada sam gladan.
kim_philby Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ja samo mislim o bureku sa sirom i casi hladnog jogurta.
nbg4ever Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 isuse.a to sve je valjda bilo jesenas?Jesenas. Okacio je Maheem, cini mi se, clanak na nekom topiku
henrik larsson Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 sada sam gladan.Nije dobro da se obždireš u ove kasne sate. Čaša mleka pa u krevet.
mraki Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 ok, ajmo konstruktivnije: koja postoje strana mleka na trzisu ?meggle je slovakia, al se bese proizvodi ubosni, right ?Megle je kupio neku našu mlekaru i proizvodi se ovde. U Nišu ili Kragujevcu, tako nešto.
ljuttko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ja imam ekstra dobre šanse za pobednički gubitnički krug , volim jednom nedeljno da pohasam kačamak sa puno mleka i sira. Pa pošto ožednim predveče opet sve zalijem sa 2 čaše mleka
Recommended Posts