Lord Protector Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Jedna od ogavnijih pojava u novije vreme je miks čeripikovanog američkog libertarijanizma sa usmrđenim nacionalizmom tipa čavoškog. Serbian tea party, dakle plum party.
Notorious Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Evo šta sam sve naučila iz slavskih diskusija na temu zakonskog sankcionisanja fizičkog kažnjavanja dece: batine se zabranjuju da bi deca postala nemirna i neposlušna kako bi ih kljukali lekovima kao u Americi, cilj zabrane je da se raznorazni stručnjaci domognu projekata (novca) za programe prevencije nasilja u porodici, edukaciju roditelja i sl., kažnjavanje roditelja koji tuku decu je prvi korak ka ostvarivanju kontrole orvelovskih dimenzija (deca će u državi videti prijatelja a u roditeljima protivnike koje će potkazivati). Reptili ovom prilikom nisu bili u opticaju.
Dagmar Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Evo šta sam sve naučila iz slavskih diskusija na temu zakonskog sankcionisanja fizičkog kažnjavanja dece: batine se zabranjuju da bi deca postala nemirna i neposlušna kako bi ih kljukali lekovima kao u Americi, cilj zabrane je da se raznorazni stručnjaci domognu projekata (novca) za programe prevencije nasilja u porodici, edukaciju roditelja i sl., kažnjavanje roditelja koji tuku decu je prvi korak ka ostvarivanju kontrole orvelovskih dimenzija (deca će u državi videti prijatelja a u roditeljima protivnike koje će potkazivati). Reptili ovom prilikom nisu bili u opticaju. Ja znam samo jednu osobu u RL koja ima ovakve price. Dobro de, dve.
Notorious Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ni ja ih inače ne srećem često, moguće je da slavska atmosfera izaziva neko specifično stanje duha.
Notorious Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Pretpostavljam da takvih po difoltu ima i među slavskim svetom koji sam pominjala, ali ih viđam jednom godišnje (samo na slavama) pa ništa ne mogu da tvrdim.
Lord Protector Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) ... Edited December 20, 2014 by slow
Notorious Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) evo da i ja obrišem odgovor Edited December 20, 2014 by Notorious
Dagmar Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 To je jedini pravi put kad se vec zadesis u drustvu sa ovim profilom ljudi, imho.
Lord Protector Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 evo da i ja obrišem odgovor izvini, brži mi je edit od pameti
Notorious Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 (edited) Sve u redu, nisam znala šta se zbiva. Dagmar, sad ti izvini što sam obrisala sadržaj posta na koji si se nadovezala, a koji je bio odgovor na post koji je Slow prethodno obrisao. Edited December 20, 2014 by Notorious
Miralem Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Reptili ovom prilikom nisu bili u opticaju. :(
Notorious Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 De, de, ne tuguj, sad sam se setila da je tekla i neka priča o tašnama od krokodilske kože. Eto, reptili nisu bili baš sasvim zanemareni :)
Recommended Posts