Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

Posted

Jedna od ogavnijih pojava u novije vreme je miks čeripikovanog američkog libertarijanizma sa usmrđenim nacionalizmom tipa čavoškog. Serbian tea party, dakle plum party.

Sumadijski%20caj,%20foto%203.jpg

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Evo šta sam sve naučila iz slavskih diskusija na temu zakonskog sankcionisanja fizičkog kažnjavanja dece: 

• batine se zabranjuju da bi deca postala nemirna i neposlušna kako bi ih kljukali lekovima kao u Americi, 
  • cilj zabrane je da se raznorazni stručnjaci domognu projekata  (novca) za programe prevencije nasilja u porodici, edukaciju roditelja i sl.,
  • kažnjavanje roditelja koji tuku decu je prvi korak ka ostvarivanju kontrole orvelovskih dimenzija (deca će u državi videti prijatelja a u roditeljima protivnike koje će potkazivati).

Reptili ovom prilikom nisu bili u opticaju.

Posted

Evo šta sam sve naučila iz slavskih diskusija na temu zakonskog sankcionisanja fizičkog kažnjavanja dece: 

• batine se zabranjuju da bi deca postala nemirna i neposlušna kako bi ih kljukali lekovima kao u Americi, 
  • cilj zabrane je da se raznorazni stručnjaci domognu projekata  (novca) za programe prevencije nasilja u porodici, edukaciju roditelja i sl.,
  • kažnjavanje roditelja koji tuku decu je prvi korak ka ostvarivanju kontrole orvelovskih dimenzija (deca će u državi videti prijatelja a u roditeljima protivnike koje će potkazivati).

Ja znam samo jednu osobu u RL koja ima ovakve price. Dobro de, dve.

Posted

Ni ja ih inače ne srećem često, moguće je da slavska atmosfera izaziva neko specifično stanje duha.

Posted

:lolol: Pretpostavljam da takvih po difoltu  ima i među slavskim svetom koji sam pominjala, ali ih viđam jednom godišnje (samo na slavama) pa ništa ne mogu da tvrdim. 

Posted (edited)

...

Edited by slow
Posted (edited)

evo da i ja obrišem odgovor

Edited by Notorious
Posted

To je jedini pravi put kad se vec zadesis u drustvu sa ovim profilom ljudi, imho.

Posted

evo da i ja obrišem odgovor

izvini, brži mi je edit od pameti

Posted (edited)

Sve u redu, nisam znala šta se zbiva.

Dagmar, sad ti izvini što sam obrisala sadržaj posta na koji si se nadovezala, a koji je bio odgovor na post koji je Slow prethodno obrisao.  

Edited by Notorious
Posted

:(

Posted

De, de, ne tuguj, sad sam se setila da je tekla i neka priča o tašnama od krokodilske kože. Eto, reptili nisu bili baš sasvim zanemareni  :)