Hamlet Strašni Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Tako je bilo prošle godine. Ove godine mi je netfliks poslao pismo predsednika Andervuda kojim se najavljuje nova sezona za 30. maj. Bumo videl da li će pustiti opet celu sezonu...
marv Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 nova sezona pocela vec par meseci i definitivno je mnogo bolja od prethodnih, emituje se na cnn, foxnews, rt...
Hamlet Strašni Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Trebao mi minut da skapiram o čemu pričaš. Još sam razmišljao o tome da li da jurim torente... Sent from my iPhone using Tapatalk
Ros Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 cvrc za netflix germany. tek za 6 meseci posto sky ima ekskluzivna prava na HoC. znaci, lov na *serije*.rs
stajebrebilo Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Ima li na kioscima ? Nešto sa zalivom nije u redu, stalno prebacuje na offline stranicu.
stajebrebilo Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Ima li na kioscima ? Nešto sa zalivom nije u redu, stalno prebacuje na offline stranicu. edit našao...
mraki Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 (edited) Odgledao 7 epizoda. Prilično slabo za sad... Edited June 2, 2017 by mraki
Čutura Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 ja bogami zbindzovo za dva dana, ne bih rekao da je slabije od prethodnih sezona, taj nivo rekao bih. interesantna crtica o hemijskim napadima u siriji..
Peter Fan Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Ma vrti se serija u krug, odnosno muzu sto ima dok god je u NFLX predvidjena korist veca od ulaganja. Sto rece Cutura, ima ta crtica oko hemijskih oruzja u Siriji (red lines), a meni je interesatna i paralela sa Tramparom (urusavanje institucije POTUS-a, vojska na granicma kao FU verzija zida).
Eraserhead Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Dosta dosadno. Serija sad vec traje predugo. Vec vidim da sledeca sezona ima ozbiljan potencijal da se izvrti u krug jos jednom.
Recommended Posts