Jump to content
IGNORED

Ideologija u filmu: Batman vs Superman

Lrd

Recommended Posts

Posted
stavise imas jako dobar serijal stripova u kojem green arrow i green lantern idu na road trip preko cele amerike u izvedbi autorskoga tima o'neil & adams. green lantern je tu pravi americki heroj u stilu chuck yeagera dok je green arrow pravi liberalni komunjara.
Da li si spreman da preuzmeš odgovornost preporuka? Svestan si da ja mogu da skinem ovo i da čitam zbog tvoje preporuke? Spreman si da primiš taj teret na pleća?
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

14

• Lrd

12

• Bakemono

9

• kobni zelaya

7

Posted
Da li si spreman da preuzmeš odgovornost preporuka? Svestan si da ja mogu da skinem ovo i da čitam zbog tvoje preporuke? Spreman si da primiš taj teret na pleća?
u pitanju je cini se jedva godinu dana izlazenja. znaci oko 12 brojeva. neces crci. vodi racuna o tome da su u pitanju 70te. ono sto je tada delovalo hrabro postalo je opste mesto.inace bet nije uveo borderline psiho-nazi. za to verovatno mozemo zahvaliti cika frenku. betmen pre dkr je bio ekscentricni aristokrata u dugoj tradiciji scarlet pimparnela i donekle zoroa (vejnovi koliko se secam idu u bioskop da gledaju jednu od verzija (mislim onu sa tyronom powerom) tog junaka. njegova genealogija je tu jasna. stavise tokom srebrnog doba on i njegova galerija protivnika deluju kao mesavina konzervativnog nobles oblige-a i britanske ekscentricnosti na imanju nekog plemica. cak je i dzoker sve samo ne ubilacki psihopata kakvim ce postati dve decenije kasnije. stavise morison je u svom skorasnjem boravku u bet-svetu zapravo zeleo da taj lik donekle vrati tim korenima - downtown abbey na kreku a bet kao hairy-chested love god. dakle bet jeste sustinski konzervativan ali momenat kada postaje, tokom jednog perioda, gotovo pa fasista je slican onome kada papen daje ostavku u hitlerovoj vladi. obratite paznju da je to period u svetu stripa kada supes prestaje da bude man of tommorow i postaje man of steel. vise niko ne veruje u sutra ali nam trebaju ljudi od celika.