Jump to content
IGNORED

Drustvene igre aka Gaming Unplugged

Aće

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, bags said:

Inace igu imamo par godina i uvek je meni bila nekako dosadna ali juce sam konacno shvatio zasto je toliko popularna.

Zato što si pobedio? :D

U drugim vestima i domaće kompanije ulaze na tržište. Laguna/Delfi otvorili klub za igranje u SKCu. Nisam bio ali koliko vidim 300 dinara ulaz + služe piće unutra.

• Haha 1
Posted
18 minutes ago, *edited by mod said:

Sigurno je i to doprinelo.

Mislim da je glavni razlog agresivna igra obojice tj. ne gubljenje vremena na kombinovanje i velike planove.

Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

U drugim vestima i domaće kompanije ulaze na tržište. Laguna/Delfi otvorili klub za igranje u SKCu. Nisam bio ali koliko vidim 300 dinara ulaz + služe piće unutra.

Imas klubova svuda, mozes lepo da uzmes igricu kod njih, svi sluze pice neki i hranu i nisu skupi. Ulaz se ne placa. Organizuju i turnire. 

Ja Catan i Catanolike igre nikad nisam uspeo da zavolim. Previse mi je jednostavan svet. Vise volim one sarenolike igre poput Smallworlda, samo za njih treba dosta vremena da sve pohvatas. A znam neke koji su u stanju da igraju Catan bukvalno i dan i noc bez prestanka.

• +1 1
Posted
34 minutes ago, Shan Jan said:

Imas klubova svuda, mozes lepo da uzmes igricu kod njih, svi sluze pice neki i hranu i nisu skupi. Ulaz se ne placa. Organizuju i turnire. 

Ja Catan i Catanolike igre nikad nisam uspeo da zavolim. Previse mi je jednostavan svet. Vise volim one sarenolike igre poput Smallworlda, samo za njih treba dosta vremena da sve pohvatas. A znam neke koji su u stanju da igraju Catan bukvalno i dan i noc bez prestanka.

Ja ne mogu taj Satan. Kao neki Bingo sa karticama.

• Vojvodo,serdare 1
  • 4 months later...
Posted

Ima li ko neki prijedlog za djeciju drustvenu igru, klinjo voli one magnetne knjige i interaktivne igre, pa ako neko ima dobar prijedlog volio bi da napise. Mozda bas nije prava tema, ali drugu nisam mogao naci 

Posted

Koliki je klinac?

Posted
42 minutes ago, Jesper23 said:

Ima li ko neki prijedlog za djeciju drustvenu igru, klinjo voli one magnetne knjige i interaktivne igre, pa ako neko ima dobar prijedlog volio bi da napise. Mozda bas nije prava tema, ali drugu nisam mogao naci 

Pogledaj u skladu sa uzrastom. Sve koje sam videla su odlicne. Ima ih i kod nas u Srbiji da se kupe. 

https://www.smartgames.eu/uk

• +1 1
Posted
On 24. 8. 2024. at 11:22, Shan Jan said:

Koliki je klinac?

4 godine