Mil@n Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Najurnebesnije mi je kada se trudi da bude rasistički korektan... Mislim da na samom početku ima jedna epizoda kada pričaju o rasizmu na poslu. Urnebes kao takav. Može da priča ko šta hoće, Office je Kerelova uloga života. - Why dont we refere you... - Mr Brown? - Ooh, all right, First test! I will not call you that! - Well, its not test its my name... Bogovski. 1 1
copkillah Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 5 hours ago, Budja said: Suvise je Karel useceren, britanski Office i RIcky je definicija transfera neprijatnosti, ali na teskoban ne smesan nacin. Meni je to okej, bilo bi previše da obojica izazivaju teskobu. Za Karela imaš simpatije, za Džervejsa malo teže. 1
lord_s Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 8 hours ago, Mil@n said: Pa i jeste iskopirana, nije to nikakva tajna, ista serija za drugo tržište. Meni serija totalno genijalana, al da se ne ponavljam. Pa nisam ni rekao da je nekakva tajna, niti da vidim neki problem u tome da je snatched verzija, veliki sam fan. Inace nekidan uhvatio ovu epizodu na tvu 1 1
Amos Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 Koga zanima, Brian Baumgartner iliti Kevin iz Ofisa ima vrlo fin podcast. Manje više su mu svi bili iz serije, opuštena je priča uz Creedovu muziku Preporuka za epizode sa Rainn Wilsonom, Karelom i Krasinskim. Jenna Fischer i Angela takodje imaju svoj podcast ali mi je prehisteričan, čuo sam da i one imaju super gostovanja sa ostalim glumcima.
slepa živana Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 1 minute ago, napadaj said: Ko je skroz levo? onaj iz skladišta što je u početku bio dečko od point taken
goofs Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Roj Ta prva sezona je bila poprilican hit-and-miss, ali u drugoj krece dobro da vozi.
Mil@n Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Kad se samo setim kako sam spalio 9 sezona u tipa mesec dana 1
slepa živana Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 9 hours ago, Mil@n said: Kad se samo setim kako sam spalio 9 sezona u tipa mesec dana ja sam zimus 6 sezona za manje, i taman da završim počne rat i ostade neodgledano 1
Mil@n Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 24 minutes ago, slepa živana said: ja sam zimus 6 sezona za manje, i taman da završim počne rat i ostade neodgledano Blago se tebi™, bukvalno se sećam koliko sam bio happy tipa na 3, 4 sezoni kao jbt još 5, 6 sezona ovog spektakla.
Mil@n Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Krenuo sam da gledam drugi put, ponekad kad nemam puno vremena, pred spavanje i sl. Bolje nego prvi... Karel je toliko dobar, genijalan... Ali genijalan. Posle naravno Mućki, office ucementiran na mestu no. 2 naj sitkoma ikad.
Recommended Posts