Molder Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Najvažnije je da SLP nije dobio oskara! To bi bila najveća glupost! OK za Jennifer Lawrence ali to je sve.
Molder Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Zaboga....... pa to bi bilo kao kada bi "Drive" dobio oskara....... mislim.... ne znaš koji je gori film.....
kim_philby Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 drajvu ne treba oskar. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Molder Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Naravno, kad ih ni ne mogu dobiti...... ali da je, hipotetički (i ne znam kakvom ludom srećom) SLP dobio oskara za najbolji film, ovde bi bilo likovanja na ovom topiku........ kontam da bi vas dvojica i organizovali vatromet na trgu....
Mil@n Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 kontam da bi vas dvojica i organizovali vatromet na trgu....I ja bih. A ako ćemo već da dubimo temu, kakva govna su dobijala oskara, privilegija za akademiju bi bila da ga da jednom ovakvom ostvarenju.
kim_philby Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Kим би организовао слет.to za russela da je dobio.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Turnbull Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Meni je okej što je dobio Argo, ali SLP je realno dosledniji i zaokruženiji film.
3opge Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 зашто је океј што је добио Арго?ни један једини лик из тог филма осим Афлека није приметан, могао је и лутке да користи.боље да се звао "Афлек победијо".
Kreator Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Najvažnije je da SLP nije dobio oskara! To bi bila najveća glupost! OK za Jennifer Lawrence ali to je sve.Danas sam opet gledao film u većem društvu i opet se oduševio, ma FENOMENALAN JE! Svi su bili oduševljeni u društvu, nisu ni znali za ovaj film dok im nisam pustio.Zaslužio je svih 8 oscara za koje je nominovan!Jedan u top 5 filmova u zadnjih 10 godina koje sam odgledao. Tako je pun neke pozitivne energije, ljubavi...
Vapad Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 To Molderu nije bitno kada kamera skače sa ramena na rame, mislim stvarno, kako možeš posle i da gledaš film.Ja sam dva puta gledao i hoću još jednom, sa društvom.
Recommended Posts