Jump to content
IGNORED

Tenis 2013

renne

Recommended Posts

Posted

A Bozoljac je poklekao u Zagrebu, dobio da Zemlja 2:1Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

427

• duda

232

• Max Morlock

163

• Time Crisis

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
A Bozoljac je poklekao u Zagrebu, dobio da Zemlja 2:1Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
7:6(5), 6:7(4), 2:6a imao je 3:1 u drugom tiebreaku
Posted
zemlja nije los, nije neocekivano..
Generalno je mnogo bolji od Bozoljca ali danas su im kladže dale podjednake šanse... Bilo mi čudno pa sam pogledao u čemu je fora i vidim da je Zemlja pre ovog izgubio 5 mečeva zaredom plus je od AO vukao povredu...
Posted
Talentovanitm Lajović u Čileu izgubio od dečka koji je šest godina mlađi od njega.
Talentovani :isuse: Glintic stavio 2500din na njega po kvoti 1.80, kad je izgubio prvi set i pri rezultatu 1:1 u drugom. Dobio ga neki Garin Ch. (kojeg sam prozvao Garincha) i tako me lepo iskarao.
Posted
A Bozoljac je poklekao u Zagrebu, dobio da Zemlja 2:1
Nema razloga da bude nezadovoljan, vratio se iz penzije i skoro dobio top 100 igrača :)
Posted
Generalno je mnogo bolji od Bozoljca ali danas su im kladže dale podjednake šanse... Bilo mi čudno pa sam pogledao u čemu je fora i vidim da je Zemlja pre ovog izgubio 5 mečeva zaredom plus je od AO vukao povredu...
to nisam znao, ne kladim se i ne pratim kladionicarske vesti, poslednji put kad sam gledao zemlju licio je na ozbiljnog igraca u nastajanju.
Posted
najbitnije je da je ona nama lepa, a to što gubi u prvim kolima izgleda i da neme mnogo veze sa visinom njenih sponzorskih ugovora
:lolol: mora da zapne od početka godine, ako misli da sustigne koleginicu sa prošlogodišnjih rekordnih 14 ispadanja u prvom kolu
Posted

Troicki krece jako u Monpeljeu, mocni Hajek uzima prvi set 6:0! :isuse:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Zar nije Troicki povređen, zato nije ni igrao drugi meč u Dejvis kupu?

Posted
Intervju sa Nadalom
Q: Did you watch the Australian Open?Rafa: No, I didn’t have access to Eurosport.Q: Excuse me?Rafa: Our satellite tv channels have changed in January so that’s why. Well, I did see images of it. What can I say about it? First of all, Djokovic has proven once again that he’s a great competitor he is. Secondly, that he’s a superb tennis player. And thirdly, that he is a player who doesn’t get injured. That’s lucky. He can do what he wants and it all works well for him. Give me two years without an injury and….
:D