renne Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 (edited) Jeste, najbolji Edited January 25, 2013 by renne
Time Crisis Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Bozoljac osvojio dva Futures turnira u Turskoj, na trećem odustao, ali dobar rezultat za njega s obzirom na okolnosti :)
eumeswil Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nadal: Koleno me još muči"Imam želju da počnem da igram, nadam se da će koleno izdržati turneju (posle Čilea, Nadal igra i u Sao Paolu i Akapulku“). Ipak, koleno me još muči“, rekao je između ostalog Nadal. Tipsarević dobio sponzora iz RusijeOd kad brokerskim kućama treba zaštitno lice? Iskreno, prvi put čujem za tako nešto.
duda Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 najbitnije je da je ona nama lepa, a to što gubi u prvim kolima izgleda i da neme mnogo veze sa visinom njenih sponzorskih ugovora
eumeswil Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Mogla bi nabaci koji kg, i zbog izgleda i igre.
manitu Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Bozoljac osvojio dva Futures turnira u Turskoj, na trećem odustao, ali dobar rezultat za njega s obzirom na okolnosti :)Bozoljac prosao kvalifikacije u Zagrebu. Mislim da to donosi 12 poena, kao finale na fjucersu.
Mil@n Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 najbitnije je da je ona nama lepa, a to što gubi u prvim kolima izgleda i da neme mnogo veze sa visinom njenih sponzorskih ugovora Barem 50% manje privlačna nego što je bila pre.
Čutura Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Barem 50% manje privlačna nego što je bila pre.meni je sad i lepsa i zenstvenija nego pre kad je bila tenkic..
freakns Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 sram da vas bude, cenite teniserke po izgledu, a ne po kvaliteu igre... kakav ste vi to svet, tztztz....i ovaj da, +1, naravno
Fins fleet Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ja pak mislim da bi trebalo da prestane da se sminka. Na terenu je dvaput lepsa.
keitel Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Talentovanitm Lajović u Čileu izgubio od dečka koji je šest godina mlađi od njega.
Recommended Posts