Jump to content

Tenis 2013

Featured Replies

• Author

Jeste, najbolji

Edited by renne

Bozoljac osvojio dva Futures turnira u Turskoj, na trećem odustao, ali dobar rezultat za njega s obzirom na okolnosti :)

Nadal: Koleno me još muči
"Imam želju da počnem da igram, nadam se da će koleno izdržati turneju (posle Čilea, Nadal igra i u Sao Paolu i Akapulku“). Ipak, koleno me još muči“, rekao je između ostalog Nadal.
Tipsarević dobio sponzora iz RusijeOd kad brokerskim kućama treba zaštitno lice? Iskreno, prvi put čujem za tako nešto.

najbitnije je da je ona nama lepa, a to što gubi u prvim kolima izgleda i da neme mnogo veze sa visinom njenih sponzorskih ugovora

wtaa02.jpg

Mogla bi nabaci koji kg, i zbog izgleda i igre.

Bozoljac osvojio dva Futures turnira u Turskoj, na trećem odustao, ali dobar rezultat za njega s obzirom na okolnosti :)
Bozoljac prosao kvalifikacije u Zagrebu. Mislim da to donosi 12 poena, kao finale na fjucersu.

Prošao i Lajović u Čileu

najbitnije je da je ona nama lepa, a to što gubi u prvim kolima izgleda i da neme mnogo veze sa visinom njenih sponzorskih ugovora

wtaa02.jpg

Barem 50% manje privlačna nego što je bila pre.
Barem 50% manje privlačna nego što je bila pre.
meni je sad i lepsa i zenstvenija nego pre kad je bila tenkic..
  • Author

-1

0

+1 :fantom:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

sram da vas bude, cenite teniserke po izgledu, a ne po kvaliteu igre... kakav ste vi to svet, tztztz....i ovaj da, +1, naravno

Ja pak mislim da bi trebalo da prestane da se sminka. Na terenu je dvaput lepsa.

Talentovanitm Lajović u Čileu izgubio od dečka koji je šest godina mlađi od njega.