duda Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 verdasko ne stedi anu na servisu <_<da, da, to je samo potvrda da je bio pedaliran :lolol:i naravno, da nije faca
InvisibleLight Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 izgubise :(sta se ova anabel gubi, vristi ko da je uzela vimbledonkakav cudan servis ima, bez zamaha od dole, nisam videla kod profi igraca takav servis
duda Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 izgubise :(sta se ova anabel gubi, vristi ko da je uzela vimbledon™pa to joj je otprilike najviše što može da uzme,zato :D kakav cudan servis ima, bez zamaha od dole, nisam videla kod profi igraca takav servisima ih još sa takvim servisom, čak izraženiji (u tom smislu) ima viržini razano
duda Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) ne umem da napravim novi topic sa pollomne umem da ubacim vimeo, tj. umem ali ne šljakaodustal od celog posla :frust:edipa htela sam ovo da stavim u uvodni post za topic ozi open 2013 i da stavim pol, naravno. promo doslovce ubija Edited January 8, 2013 by duda
sancho Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 sinoc sam gledao najgori mec ikada. Sijsling -Hase. Kakva dva imbecila. Kladio sam se na Sijslinga, ali sam u nekom momentu totalno to potisnuo i prepustio se uzasu. Na Olimpu sam vidjao rekreativce koji bolje igraju. Prosto neverovatno da igrac moze da bude 70. na svetu, a da ne ume da udari normalan bekhend(ume jedino bekhend slajs), mislim na Sijslinga. S druge strane jos veci retard Hase, koji je izgubio 10 od 11 zadnjih meceva, gori je od Donalda Janga i uspeo je da izgubi od ovog debila.
Zli Gli Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja gledao tog Sijslinga protiv Tipsarevica pre 2-3 meseca i lik mi je delovao sasvim ok, mislim da je solidno namucio ovog naseg.
Jean-Luc Picard Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Sijsling je na USO jako lepo odigrao protiv Davida Ferrera. Izgubio je 3:0 čini mi se ali je u bar dva seta imao šansu da ih dobije.
mlatko Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ne umete vi prosto da vidite debilne imbecile kao iskusno kladioničarsko oko
sancho Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 dobro pametni covece, posto sam bio fasciniran uzasavajucim kvalitetom meca potrazio sam po netu da li ima jos sapatnika pa sam naleteo na ovakve komentare: - i really hope both of these players are heavily medicated and intoxicated? otherwise i can't explain the horrific tennis we are witnessing. i will have nightmares for rest of my life.-i have seen higher quality at the park with a bunch of drunks.-igor's one handed backhand makes me want to vomitobojica naravno umeju bolje od prikazanog, ali je taj mec bio totalni krs, Sjisling je doduse limitiran i sumnjam da ume da udari bolji bekhend.Iskusno sam nocas igrao na Hasa 2:0
eumeswil Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 http://www.mondo.rs/s275502/Zabava/Zvezde_i_tracevi/Ana_Ivanovic_ima_novog_decka_tenisera.htmlAna Ivanović uživa u Melburnu bez obzira na to što je takmičenje na Australijan openu okončala u osmini finala. Paparaci su je ulovili na jednoj plaži u strasnim zagrljajima sa novim dečkom. pics
Tinman Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 To joj je najbolji plasman na listi ?Nadal se vraca na turnirima u Juznoj Americi, Vina del Mar 04.02.2013-10.02.2013Brasil Open 2013 11.02.2013-17.02.2013Abierto Mexicano Telcel 25.02.2013-02.03.2013svi turniri su na sljaci
Recommended Posts