Jump to content
IGNORED

Tenis 2013

renne

Recommended Posts

Posted
verdasko ne stedi anu na servisu <_<
da, da, to je samo potvrda da je bio pedaliran :lolol:i naravno, da nije faca
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

427

• duda

232

• Max Morlock

163

• Time Crisis

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

izgubise :(sta se ova anabel gubi, vristi ko da je uzela vimbledon™kakav cudan servis ima, bez zamaha od dole, nisam videla kod profi igraca takav servis

Posted
izgubise :(sta se ova anabel gubi, vristi ko da je uzela vimbledon™
pa to joj je otprilike najviše što može da uzme,zato :D
kakav cudan servis ima, bez zamaha od dole, nisam videla kod profi igraca takav servis
ima ih još sa takvim servisom, čak izraženiji (u tom smislu) ima viržini razano
Posted

Bravo Jankelja, kakav početak sezone

Posted (edited)

ne umem da napravim novi topic sa pollomne umem da ubacim vimeo, tj. umem ali ne šljakaodustal od celog posla :frust:edipa htela sam ovo da stavim u uvodni post za topic ozi open 2013 i da stavim pol, naravno. promo doslovce ubija :isuse:

Edited by duda
Posted

sinoc sam gledao najgori mec ikada. Sijsling -Hase. Kakva dva imbecila. Kladio sam se na Sijslinga, ali sam u nekom momentu totalno to potisnuo i prepustio se uzasu. Na Olimpu sam vidjao rekreativce koji bolje igraju. Prosto neverovatno da igrac moze da bude 70. na svetu, a da ne ume da udari normalan bekhend(ume jedino bekhend slajs), mislim na Sijslinga. S druge strane jos veci retard Hase, koji je izgubio 10 od 11 zadnjih meceva, gori je od Donalda Janga i uspeo je da izgubi od ovog debila.

Posted

Ja gledao tog Sijslinga protiv Tipsarevica pre 2-3 meseca i lik mi je delovao sasvim ok, mislim da je solidno namucio ovog naseg.

Posted

Sijsling je na USO jako lepo odigrao protiv Davida Ferrera. Izgubio je 3:0 čini mi se ali je u bar dva seta imao šansu da ih dobije.

Posted

ne umete vi prosto da vidite debilne imbecile kao iskusno kladioničarsko oko

Posted

dobro pametni covece, posto sam bio fasciniran uzasavajucim kvalitetom meca potrazio sam po netu da li ima jos sapatnika pa sam naleteo na ovakve komentare: - i really hope both of these players are heavily medicated and intoxicated? otherwise i can't explain the horrific tennis we are witnessing. i will have nightmares for rest of my life.-i have seen higher quality at the park with a bunch of drunks.-igor's one handed backhand makes me want to vomitobojica naravno umeju bolje od prikazanog, ali je taj mec bio totalni krs, Sjisling je doduse limitiran i sumnjam da ume da udari bolji bekhend.Iskusno sam nocas igrao na Hasa 2:0

• 3 weeks later...