Ariel Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Do sada nisam video da je na srpskom neko ovako lepo sažeo i prikazao osnovne informacije vezane za GMO koje ziloti prosto odbijaju da vide . Ono što je možda još vredelo dotaći jeste neopravdano trpanje svih GMO u istu korpu, kao što se čini s drogom npr, jer postoje različite svrhe i postupci u dobijanju GMO, pa tako i različiti efekti. Mada, nijedan efekat neće rezultirati u horizontalnom transferu gena, kao što žena lepo reče. Ukratko, bukmarkovati, štampati, deliti tekst na mitinzima ovima što urlaju STOP OTROVU MONSANTO OĆE DA MI IZRASTE TREĆI ČMAR NA LAKTU PORED OVA DVA ŠTO IH VEĆ PRIRODNO IMAM NA LICU PA ONDA DA MI PRODAJE NJIHOV RAUNDAP TRI-IN-UAN ESHOL KLINER DO KRAJA ŽIVOTA MOJIH MUTIRANIH PRAUNUKA Edited November 20, 2013 by Ariel
расејан Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Сад не знам да ли је ту делом крив идиЈотек што је ГМО и Монсанто ставио заједно кад је отварао ову тему...
Hella Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 (edited) srpski domaćini se zalažu za gmo beočug u lancu ishrane. Proizvođači traže uvoz GM hraneA. Krsmanović | 12. novembar 2013. 21:15 | Komentara: 55Grupacija proizvođača hrane za životinje Privredne komore Srbije traži da se dozvili korišćenje GM sojine sačme. Ako se ne prihvati njihov predlog, zahtevaju embargo za strano mesohttp://www.novosti.r...e-uvoz-GM-hrane uskoro će i gmo cveće ukrašavati dnevne boravke u kojima će se gmo deca igrati s gmo kučićima, a ss dveri ćemo prognati u rezervate gde će se zabavljati kanibalisanjem lapotiziranih aleksića, ševarlića, pešićki, nikolića i ostalih suhomesnatih dementaša. Edited November 23, 2013 by Hella
antisugar Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Takve šnicle ne mogu ući u supermarkete važnijeg dela kontinentalne Evrope.
braca Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 (edited) Takve šnicle ne mogu ući u supermarkete važnijeg dela kontinentalne Evrope.Sumnjaš u sposobnosti srpskog preduzetništva da nabavi odgovarajuću papirologiju & pakovanje? Edited November 23, 2013 by braca
antisugar Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Nisam Srbin, ja sam Nemac u pogledu poslovne etike.
angern Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 http://www.dnevno.rs/vesti/98497-video-cudovisni-gmo-bikovi-sada-stvarnost-ova-vrsta-stoke-ima-vise-od-40-odsto-dodatne-misicne-mase.html
Joe D Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Nisam Srbin, ja sam Nemac u pogledu poslovne etike.good for you
Hella Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 (edited) http://www.dnevno.rs...sicne-mase.htmlaj ne laži. :fantom:inače, angern je linkovao sa dnevno.hr da se ne bi videlo s kog lažljivog portala je paranoja originalno potekla (srbin.info). Edited November 23, 2013 by Hella
Indy Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Rad koji je našao veću pojavu kancera u miševa hranjenih GMO hranom biće povučen zbog "neodređenosti".("Neodređenost" valjda u ovom slučaju znači kompletno odsustvo statističkih testova značajnosti rezultata, što je neverovatno samo po sebi, a ne govori ni najbolje o dotičnom naučnom časopisu u vlasništvu Elseviera, koji se diči sa Impakt Faktorom od preko 3).
Hella Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 ajde sad vi koji ste protiv "neprirodnog" mešanja gena, lepo muštuluk, pa da upoznate adama i evu. The human species began as the hybrid offspring of a male pig and a female chimpanzee, a leading geneticist has suggested.The startling claim has been made by Eugene McCarthy, of the University of Georgia, who is also one of the worlds leading authorities on hybridisation in animals.He points out that while humans have many features in common with chimps, we also have a large number of distinguishing characteristics not found in any other primates. Read more: http://www.dailymail...l#ixzz2m8YreM8f
Joe D Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 definitivno prepoznajem elemente oba praroditelja kod sebe.
расејан Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Мени су на генетску мутљавину сумњиве две ствари које нико не спомиње. Прво, маслине које имају паприку уместо семена. И то све до једне исту врсту паприке, канда се све клонира од истог дрвета где им је то успело.Друго, живина у једном дућану у крају где повремено купујемо џигерице и срца - на сваки комад џигерице дођу бар три срца, што ће рећи да су или развили врсту без џигерице, или неке кокошке са по три-четр срца. Да се то деси једном, двапут, па да кажем да је нека грешка кад испоручују или кад мећу на кантар, али ово је већ трећа година заредом, и однос је скоро сталан. Мени то јако сумњиво, ко зна шта је ту још покарабашено.
betty Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 dok ne razviju kokosku sa sedam bataka, necu biti impresionisana.rasejani, dziga se koristi za pastetu, srce slabo za sta.
angern Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 http://matrixworldhr.wordpress.com/2013/12/16/u-sad-u-se-proizvodi-riza-s-ljudskim-genima/
Recommended Posts