June 18Jun 18 prvi put sam gledao devojke jos od OI, i ovo je bas bas siromasno.dobile su nas amerikanke sa timom gde ja nisam cuo niti za jednu igracu. priznajem da slabije pratim odbojku nego ranije, ali bas da nisam cuo za neku, to je vec cudno... verovatno su napravile repku sa igracima iz njihove lige koja je ove godine pocela da se igra... samo bih rekao, ako tu udje ikakva kinta, USA ce da pokida zensku odbojku, jer je njihov koledz sistem ubedljivo najveca baza na svetu...btw, ova Skinner je sjajna. kako eksplozivna igracica, auuuuu, bruka... dosta gresi, ali tuce bez pardona i ne pravi greske u nizu. tehnicar isto odlicnakod nas, Aleksic za dve glave bolja od ostatka tima... to i nije neocekivano, jer nije bilo Uzelac i Tijane. najvise svakako brine Sladjana Mirkovic, ali mi tehnicara nemamo pa nemamo... ne znam koji su planovi Terzica, da li ce da vraca Busu, jer Katarina Lazovic je imala sasvim dobru sezonu, verovatno najbolju u karijeri do sada, ali prijem nam smrdi, a Uzelac to nece popraviti. takodje, sta je sa Minom Popovic, jer Kurtagic dosta lose izgledala. blok jos nekako, ali tempo plac majke bozije. pretpostavljam da je sa povratkom Terzica Stevanovic out... uz sve to, ipak daleko najveci razlog za poraz je nedostatak korekcije. i dok za Kurtagic jos da nadjes opravdanje, ali Bukilic ko da je promasila sportnajveci plus na tekmi svakako ogroman broj devojcica u publici ❤️
June 19Jun 19 14 hours ago, freakns said:kod nas, Aleksic za dve glave bolja od ostatka tima... to i nije neocekivano, jer nije bilo Uzelac i Tijane. najvise svakako brine Sladjana Mirkovic, ali mi tehnicara nemamo pa nemamo... ne znam koji su planovi Terzica, da li ce da vraca Busu, jer Katarina Lazovic je imala sasvim dobru sezonu, verovatno najbolju u karijeri do sada, ali prijem nam smrdi, a Uzelac to nece popraviti. takodje, sta je sa Minom Popovic, jer Kurtagic dosta lose izgledala. blok jos nekako, ali tempo plac majke bozije. pretpostavljam da je sa povratkom Terzica Stevanovic out... uz sve to, ipak daleko najveci razlog za poraz je nedostatak korekcije. i dok za Kurtagic jos da nadjes opravdanje, ali Bukilic ko da je promasila sportKurtagić je dosta oscilirala ove sezone, na nekim utakmicama je izgledala kao Milena Rašić u prajmu, na nekim je bila igračica manje za Milano. Nije to neočekivano, još uvek je mlada, potencijal je ogroman. Svakako je zalog za budućnost.Uzelac je već sada vrhunska igračica, a biće još i bolja ako je povrede zaobiđu. Buša mislim da je završila sa ozbiljnom odbojkom, udala se, igra u Grčkoj, to je to. Lazović je kidala u Turskoj ove sezone, ali na ovim utakmicama u LN ne liči na sebe, da li je do pritiska, ne znam, ali ako nastavi ovako crno nam se piše. Mina Popović se oporavlja od povrede, trebalo bi da bude spremna za SP:U principu, na srednjacima i primačima smo pokriveni, tu ima materijala.ALI, tehničar i korektor, tuga božija. Mirković nije za ovaj nivo i to je bilo jasno još pre 10 godina, suludo je insistirati na njoj, niti je mlada, niti je perspektivna, znaš šta možeš od nje da očekuješ, bolja biti neće, ako od nje budemo zavisili OI '28 videti nećemo. Trenutno je jedina alternativa Rada Perović, imala je solidnu sezonu u Italiji, od Mirković je svakako talentovanija. Nije Maja, to je sigurno, nije ni Bojana, ali uz dosta rada može biti korektan tehničar u perspektivi, što je najviše što možemo da očekujemo dok se ne pojavi neki ozbiljniji talenat.Što se korektora tiče, tu je pustoš već godinama. Nekad smo ih imali za izvoz, sad se već dugo niko ozbiljan nije pojavio. Bukilić to definitivno nije, Zelenović treba pre svega fizički da se dovede u red da bismo uopšte znali koliko možemo da računamo na nju. Najbolja opcija bi bila Tara Taubner koja nije pozvana za LN. Najgore od svega je što su devojke ubijene u pojam, ovo im je već četvrti poraz u taj-brejku u pet utakmica. Onaj prošli turnir u Kanadi je bio pakao, Terzić ladno iskulirao i poslao svog pomoćnika da "trenira" tim, izgubili smo 2-3 od Dominikane, Bugarske i Kanade, a svaku od tih utakmica smo mogli lagano da rešimo u tri seta samo da su igračice bile malo pribranije i da si bile normalno vođene s klupe. Sada su već i psihički načete od takvih poraza, biće teško vratiti se u kolosek. Pod hitno moramo da počnemo da pobeđujemo. Sad već postoji realna mogućnost da ispadnemo iz LN, što ne bi bila katastrofa nego kataklizma za našu odbojku. Edited June 19Jun 19 by Halvard
June 22Jun 22 igramo najbolju tekmu od pocetka turnira, ali boli koliko nam fali korektor. cak i da je Uzelac tu pa da je stavio na korekciju, ovo bi bilo duplo bolje, kamoli da je Tijana tu
June 22Jun 22 eh... ubise nas blokom na kraju... ali dobro, ovo je bila zaista dobra partija. trebali smo doci i do 2-2, ali ogoman pad u zavrsnici cetvrtog kad smo ostali i bez Ivanovic. ona mi je i najprijatnije iznenadjenje. devojka je bila najbolja igracica nase lige, ali ovo je ipak daleko veci nivo, i bila je posle Aleksic nas najbolji igrac. ako se pravi tim za Rio, imamo Aleksic, Popovic i Kurtagic na sredini. verovatno jos 2-3 igracice koje mogu da uskoce... na prijemu je tu Uzelac, verovatno Lazovic. preostale dve, imamo zaista dobar izbor. last hooray Teodore Pusic na liberu? Zelenovic ce verovatno biti zamena Tijani. e sad, da li ce i koliko napredovati Rada Perovic, ili ce Terzic da gura Mirkovic... ne znam zasto nije doveo Mandovic. moguce da nije dovoljno dobra, ali ona je prvi tehnicar juniorki koja je bila srebrna na EP prosle godine. Zelenovic i Tica su tu. gomila tih devojaka je na USA koledzima, i tamo mogu sasvim fino da napreduju. Zelenovic i Tica su prve igracice te ekipe, ali tu je i jedna crnkinja iz Londona, srednjak. valjda joj je mama srpkinja. takodje, mala Tomic, isto primac, nista nije losija od Tice. dobar rad sa devojcicama u prehodnih 10 godina daje rezultate. imamo zaista dosta veoma dobrih primaca i srednjaka. samo da nadjemo tehnicara... za korektora ne razumem kako da se niko ne pojavi
June 23Jun 23 Trebalo je da navatamo neku ruskinju na tehničara dok je Tijana zverka ,Italijane to nikad nije bilo sramota
June 23Jun 23 16 hours ago, Fakundo Sava said:Trebalo je da navatamo neku ruskinju na tehničara dok je Tijana zverka ,Italijane to nikad nije bilo sramotajedini problem je sto pre ovih sankcija, Rusiji je falila samo jedna igracica pa da lagano razmontiraju sve sto stavis ispred njihe to sto im je falilo, to je tehnicarljudi ne shvataju da je Maja verovatno top 3 tehnicar all time... ako se gleda poslednjih 25 godina, a pre toga od tehnicara se zahtevalo mnogo manje, Maja, Ding Xia i Dani Lins su za 2 glave ispred svih drugih. Wolosz iz Poljske je imala svojih dobrih epizoda, i ona Tajlandjanka, ali obe su ipak daleko iza ove tri IMOe sada mi to treba da zamenimo nekom u najboljem slucaju prosecnom Ruskinjom? bolje ove nase da se pate :D
June 25Jun 25 On 18.6.2025. at 22:29, freakns said:najveci plus na tekmi svakako ogroman broj devojcica u publici ❤️Pitaj nas roditelje koji ih vozimo svako veče Ćera mi volontira u Areni sa drugaricama iz kluba. U poslednjoj nedelji za popravljanje ocena, tako da je ostala trojka iz fizike...jbgVidim niko ne pominje malu Jegdić, imala je izvrsne trenutke protiv USA, mada nije baš u prvoj mladosti. Po meni najveći krivac za tragičan rezultat je savez i Terzič, koji je došao potpuno nepripremljen, svojim izjavama prilično utrčava u kolena devojčicama i ruši im samopouzdanje, a da se sam nije pojavio u Kanadi, koja je mogla da bude dobra priprema za Beograd.
June 27Jun 27 Prisere mi se svaki put kad čujem njegov tajmaut, kao neka najgora zadušna baba, stalno neka tetkasta pasivna agresija koja na kraju izaziva sažaljenje prema odraslom muškarcu koji se onako obraća omladini pa još ženskoj.Uopšte nisu loše, naravno da nemaju ekstra kvalitet bez Tijane i to je tako, ali ih je do poraza vodio isključivo mentalitet sa klupe. Devojke se bore za sve pare, brane, pomažu, simpatične su maksimalno.