Jump to content

Odbojka

Featured Replies

prvi put sam gledao devojke jos od OI, i ovo je bas bas siromasno.

dobile su nas amerikanke sa timom gde ja nisam cuo niti za jednu igracu. priznajem da slabije pratim odbojku nego ranije, ali bas da nisam cuo za neku, to je vec cudno... verovatno su napravile repku sa igracima iz njihove lige koja je ove godine pocela da se igra... samo bih rekao, ako tu udje ikakva kinta, USA ce da pokida zensku odbojku, jer je njihov koledz sistem ubedljivo najveca baza na svetu...

btw, ova Skinner je sjajna. kako eksplozivna igracica, auuuuu, bruka... dosta gresi, ali tuce bez pardona i ne pravi greske u nizu. tehnicar isto odlicna

kod nas, Aleksic za dve glave bolja od ostatka tima... to i nije neocekivano, jer nije bilo Uzelac i Tijane. najvise svakako brine Sladjana Mirkovic, ali mi tehnicara nemamo pa nemamo... ne znam koji su planovi Terzica, da li ce da vraca Busu, jer Katarina Lazovic je imala sasvim dobru sezonu, verovatno najbolju u karijeri do sada, ali prijem nam smrdi, a Uzelac to nece popraviti. takodje, sta je sa Minom Popovic, jer Kurtagic dosta lose izgledala. blok jos nekako, ali tempo plac majke bozije. pretpostavljam da je sa povratkom Terzica Stevanovic out... uz sve to, ipak daleko najveci razlog za poraz je nedostatak korekcije. i dok za Kurtagic jos da nadjes opravdanje, ali Bukilic ko da je promasila sport

najveci plus na tekmi svakako ogroman broj devojcica u publici ❤️

• Replies 4.2k
  • Views 254.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obozavam ove nase smizle 

• Mega carice univerzuma  Definitivno moja najdraža reprezentacija Srbije    Sad mi je jedino krivo što nismo ovako igrali prošle godine, ne da bismo se prošetali do olimpijskog zlata, nego...

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Tijana Bošković je Majkl Džordan ženske odbojke. 

Posted Images

Skinner je sjajna u svakom pogledu, zapela mi je za oko na olimpijadi.

14 hours ago, freakns said:

kod nas, Aleksic za dve glave bolja od ostatka tima... to i nije neocekivano, jer nije bilo Uzelac i Tijane. najvise svakako brine Sladjana Mirkovic, ali mi tehnicara nemamo pa nemamo... ne znam koji su planovi Terzica, da li ce da vraca Busu, jer Katarina Lazovic je imala sasvim dobru sezonu, verovatno najbolju u karijeri do sada, ali prijem nam smrdi, a Uzelac to nece popraviti. takodje, sta je sa Minom Popovic, jer Kurtagic dosta lose izgledala. blok jos nekako, ali tempo plac majke bozije. pretpostavljam da je sa povratkom Terzica Stevanovic out... uz sve to, ipak daleko najveci razlog za poraz je nedostatak korekcije. i dok za Kurtagic jos da nadjes opravdanje, ali Bukilic ko da je promasila sport

Kurtagić je dosta oscilirala ove sezone, na nekim utakmicama je izgledala kao Milena Rašić u prajmu, na nekim je bila igračica manje za Milano. Nije to neočekivano, još uvek je mlada, potencijal je ogroman. Svakako je zalog za budućnost.

Uzelac je već sada vrhunska igračica, a biće još i bolja ako je povrede zaobiđu. Buša mislim da je završila sa ozbiljnom odbojkom, udala se, igra u Grčkoj, to je to. Lazović je kidala u Turskoj ove sezone, ali na ovim utakmicama u LN ne liči na sebe, da li je do pritiska, ne znam, ali ako nastavi ovako crno nam se piše. Mina Popović se oporavlja od povrede, trebalo bi da bude spremna za SP:

U principu, na srednjacima i primačima smo pokriveni, tu ima materijala.

ALI, tehničar i korektor, tuga božija. Mirković nije za ovaj nivo i to je bilo jasno još pre 10 godina, suludo je insistirati na njoj, niti je mlada, niti je perspektivna, znaš šta možeš od nje da očekuješ, bolja biti neće, ako od nje budemo zavisili OI '28 videti nećemo. Trenutno je jedina alternativa Rada Perović, imala je solidnu sezonu u Italiji, od Mirković je svakako talentovanija. Nije Maja, to je sigurno, nije ni Bojana, ali uz dosta rada može biti korektan tehničar u perspektivi, što je najviše što možemo da očekujemo dok se ne pojavi neki ozbiljniji talenat.

Što se korektora tiče, tu je pustoš već godinama. Nekad smo ih imali za izvoz, sad se već dugo niko ozbiljan nije pojavio. Bukilić to definitivno nije, Zelenović treba pre svega fizički da se dovede u red da bismo uopšte znali koliko možemo da računamo na nju. Najbolja opcija bi bila Tara Taubner koja nije pozvana za LN. rolleyes

Najgore od svega je što su devojke ubijene u pojam, ovo im je već četvrti poraz u taj-brejku u pet utakmica. Onaj prošli turnir u Kanadi je bio pakao, Terzić ladno iskulirao i poslao svog pomoćnika da "trenira" tim, izgubili smo 2-3 od Dominikane, Bugarske i Kanade, a svaku od tih utakmica smo mogli lagano da rešimo u tri seta samo da su igračice bile malo pribranije i da si bile normalno vođene s klupe. Sada su već i psihički načete od takvih poraza, biće teško vratiti se u kolosek. Pod hitno moramo da počnemo da pobeđujemo. Sad već postoji realna mogućnost da ispadnemo iz LN, što ne bi bila katastrofa nego kataklizma za našu odbojku.

Edited by Halvard

opet poraz u 5 setova... majko mila

vesala2

gubimo sutra i od poljske

Edited by 189-

dobro, pozitivna stvar je da ce s Poljskom biti laganih 0-3