Have_Fun Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Zavrsnica se igra u Katovicama? U Krakovu sam bodrio pa da organizujem navijace 1
salerokada Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Očekujemo Italijane u polufinalu? Kakvi su?
mlatko Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Ali finale je dan posle toga, tako da je bolje namučiti Italijane u troiposatnih 5 setova da bi uzeli ovi drugi. Sa te strane samo slaveniInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
salerokada Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Ne razumem tu organizaciju da planiraš polufinale u petak i finale u subotu. Ako već hoćeš finale u subotu stavi polufinale u četvrtak. 1
Mindaugas Žukauskas Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 4 minutes ago, salerokada said: Ne razumem tu organizaciju da planiraš polufinale u petak i finale u subotu. Ako već hoćeš finale u subotu stavi polufinale u četvrtak. Polufinale je u subotu
mlatko Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Polufinale je u subotuI finale? Ko basketInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Have_Fun Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 A karata nema -.- Pokupovali Poljaci sve Nek' ih naguze Ruje!
Lezilebovich Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Sa Luburdicem smo malo raznovrsniji u napadu sa korekcije. Da li je on nekad igrao srednjaka ?
salerokada Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Polufinale je u subotu Aha, mislio sam da je kao na ženskom prvenstvu. Ali je i ovo glupo. Igraš četvrtfinale u utorak i čekaš do subote za polufinale. 1
Lezilebovich Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Tek sam sad video poen na 23:23 kad je Uroš drugu loptu smečovao. Koliko samo taj čovek ima muda i inteligencije i prepoznavanja situacije - neverovatno. 1
Ayatollah Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 2 minutes ago, Lezilebovich said: Tek sam sad video poen na 23:23 kad je Uroš drugu loptu smečovao. Koliko samo taj čovek ima muda i inteligencije i prepoznavanja situacije - neverovatno. Mene on ponekad nervira jer je dijabola, ali mu niko ne može osporiti da razmišlja brzinom svetlosti i često nalazi neverovatno lucidna rešenja. Juče npr. kada je u skoku promenio ruku kojom smečuje, pa mu je bloker pao za taj delić sekunde. Najbolji naš igrač svakako. 2
bags Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Da. Mene najvise nervira kada forsira preko svake mere na mecu. On je nekad kao Teo u kosarci. Odradi 3 asistencije kao genije i onda opali 3 sa 9 metara u petoj sekundi napada.
theanswer Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Razvuku prvenstvo na 2 nedelje i onda polufinale i finale u 2 dana. Bogovi.
Recommended Posts