Rumpelstiltskin Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Nema vrhunskih dometa sa prosečnim tehničaromSent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Ozbiljno delujemo, sigurno. Jel se posle grupa ide u osminu finala?
189- Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 trener belgije neki ludak, skace i baca predmete posle svakog izgubljenog poena ;D
mlatko Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Malo cudno ali u 1/4 finalu verovatno opet na Belgijance pa pobednik na Ita/Fra.Dobro je islo ali bice verovatno tesno sledece nedeljeInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Nesh Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 To sam se i ja cudio kad je komentator rekao...
Halvard Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 To je zato što sve četiri zemlje domaćina organizuju po jedno četvrtfinale, pa se ovako projektovanim žrebom smanjuje potreba za putovanjima tamo-vamo. S jedne strane to ima smisla, da se ne ponavljaju apsurdi sa ženskog prvenstva gde je recimo Italija išla iz Poljske u Slovačku za osminu finala, pa se vraćala u Poljsku, pa za polufinale išla u Tursku, dok s druge jeste kretenski da u četvrtfinalu opet ideš na protivnika iz grupe, tako da ni sam ne znam šta da mislim o tome.
Fakundo Sava Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Bolje da su onda pustili Belgijance,pa ih nagaze za nekoliko dana
Lezilebovich Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 (edited) Podrascanin na servisu sam sebe iznenadi podbacivanjem lopte Edited September 21, 2019 by Lezilebovich
mandingo Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 50 minutes ago, Lezilebovich said: Podrascanin na servisu sam sebe iznenadi podbacivanjem lopte Da, jbt. Stalno podbacuje ili prebacuje loptu. Bitno je 3:0 smo dobili.
mlatko Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Belgijanci u TB sa ukrajincima, Slovenija pred pobedom u Ljubljani, dobro Bugari nisu ono sto su nekad bili ali Slovence nisam jos video na zavrsnicama...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts