September 18, 20195 yr trener belgije neki ludak, skace i baca predmete posle svakog izgubljenog poena ;D
September 18, 20195 yr Malo cudno ali u 1/4 finalu verovatno opet na Belgijance pa pobednik na Ita/Fra.Dobro je islo ali bice verovatno tesno sledece nedeljeInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 19, 20195 yr To je zato što sve četiri zemlje domaćina organizuju po jedno četvrtfinale, pa se ovako projektovanim žrebom smanjuje potreba za putovanjima tamo-vamo. S jedne strane to ima smisla, da se ne ponavljaju apsurdi sa ženskog prvenstva gde je recimo Italija išla iz Poljske u Slovačku za osminu finala, pa se vraćala u Poljsku, pa za polufinale išla u Tursku, dok s druge jeste kretenski da u četvrtfinalu opet ideš na protivnika iz grupe, tako da ni sam ne znam šta da mislim o tome.
September 21, 20195 yr Podrascanin na servisu sam sebe iznenadi podbacivanjem lopte Edited September 21, 20195 yr by Lezilebovich
September 21, 20195 yr 50 minutes ago, Lezilebovich said: Podrascanin na servisu sam sebe iznenadi podbacivanjem lopte Da, jbt. Stalno podbacuje ili prebacuje loptu. Bitno je 3:0 smo dobili.
September 21, 20195 yr Belgijanci u TB sa ukrajincima, Slovenija pred pobedom u Ljubljani, dobro Bugari nisu ono sto su nekad bili ali Slovence nisam jos video na zavrsnicama...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk