Glass Joe Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Jos olimpijsko zlato u Tokiju i Tijana Boskovic moze komotno da se povuce iz reprezentacije
Halvard Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Jepte se, ode mi par godina života na ovo. Na neutralnom terenu bi definitivno bilo laganih 3-0, ali dobro ovako je slađe, je li. Naše odbojkašice su
stoka Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 (edited) Jedan bizaran detalj koji je možda odlučio pobednika - na 9:6 u odlučujućem setu za Tursku, njena igračica sprema se da servira, u tom trenutku, njihov trener zove tehničara, ova trči do aut-linije u trenutku kada njena saigračica već šalje loptu u srpsko polje. Tehničarka brže-bolje trči nazad, ali njenim saigračicama iza nje razbija se koncetracija, nastaje konfuzija i jedna lagana lopta pada između njih. Umesto izrađenog napada za 10:6, bude 9:7, i tu praktično kreće preokret ... Ali upravo tu je snaga srpske ekipe, da kazni i najmanju grešku rivala, da iskoristi i gram prilike za preokret i pobedu. One su u stvari ženski Đoković, jedna nepresušna mentalna snaga koja se crpi iz ogromne vere u svoje mogućnosti, a to je opet rezultat višemesečnih (između 5 i 6 meseci) priprema za ovakva takmičenja, na kojima se svaka akcija, svaki element igre uvežbava do automatizma ... Edited September 8, 2019 by stoka
harper lee Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Ove devojke imaju muda za zlatnu medalju, zato ih i skupljaju. Trebalo je pobediti danas u ovom ludilu.
April Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Četiri seta za redom naše cure ih kidaju negde do 15. poena i onda ih Turkinje stižu. Na 6:9 povučićim totalno - sad je red da mi stignemo njih. Najluđe odbojkaško finale ikad.
renne Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Opet odgledao Kakav pakao su kraljice pregurale
W.F.C. Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Mora da uzmem da pogledam i celo proslogodisnje finale sa SP, nisam gledao celo, nesto je slicno kao sada.
mandingo Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Sada sam i ja ponovo odgledao. Svaka cast Caricama!!!
renne Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Ali onaj potez terze na 6:9 kad vadi Maju i Tijanu
Fakundo Sava Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Presudan trenutak ,sreća prati hrabre i manje sise ( da Yilmaz ima za broj manje ne bi se pecala) 13:30
theanswer Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 poklonile su vučiću dres, puj pike ne važi uspeh
Filozof manijak Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 NIsu valjda Očekujem forumski rant i paljbu po Terzi i vučićevkama
malkin Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 4 hours ago, levi said: jel ima nešto novo dobio je dres sa brojem 1 na kom ne piše Buša nego Vučić. mene je to baš smorilo, možda i više nego ta medalja prošli put.
hazard Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Ja ovo stvarno retko, ili skoro nikada ne kažem ali....DABOGDA SVE IZGUBILE UBUDUĆE DO KRAJA SVOJIH KARIJERA Jedno da je se ode na prijem kod predsednika iz kurtoazije...smeškaš se, slikaš se, kažeš nešto opštemestaški, hvala hvala, odeš kući. Drugo je ovo uvlačenje u dupe...ajde lopta s potpisima...ali dres!!! Pa jebite se
Recommended Posts