September 29, 20186 yr Ne valja ovo... vidi se da su bolji, da imaju prostora da dodaju gas, mi baš i ne...
September 29, 20186 yr Jovović danas jedva prosecan .... A bez pleja...Sent from my MI 6 using Tapatalk
September 29, 20186 yr Nikako ne štitimo blok. Ne znam zašto Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka Jer se igra brzinski, skoro je nemoguce. edit: a i jer njihov blok obicno ide u noge svima, u 3 (P)Metra
September 29, 20186 yr Nenormalo dobro primaju cak i kad udarimo servis. Najgore sto je moglo da se desi je da otovrimo mec sa 0:3, ovi su najveci moguci front runneri.
September 29, 20186 yr Ma nije nemoguće. Iz nekog razloga se mi odmičemo od bloka. Čak i libero bezi u polje od bloka. Da li je procena da je veća šansa da će lopta proći daleko kroz ili pored, jbmliga.Šta je najgore, fali nam samo malo odbrane da bi ušli u egalPoslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka
September 29, 20186 yr Kad vidim Jovovića na servisu, meni mi muka neka dođe ...Sent from my MI 6 using Tapatalk
September 29, 20186 yr Sad ce oni da vide tek. 2:0 je najopasniji rezultatInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 29, 20186 yr Grbic: *Imamo problem, jer igraju jako dobro...*Pa bar je iskren..Iritantno su dobri i sigurni..u svakom segmentu igreSent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk